Jelenlegi hely

Ragadd magadhoz az erőd! - 40 napos utazás a rejtett blokkok feloldása és életcélod kibontása érdekében

Beszerzés alatt! Küldési idő: 7 – 9 nap

""A Ragadd magadhoz az erődben Mastin Kipp innovatív és gyakorlatias megközelítést ajánl, amely segít kapcsolatba lépni az életcéloddal, ez pedig az igazi gyarapodás kulcsa."
- Arianna Huffington, a Huffington Post alapítója és a Thrive Global alapítója és vezérigazgatója

Mastin Kipp sikerlistás szerző és Funkcionális Életvezetési TanácsadóTM, aki a stratégiai, mellébeszélés nélküli megközelítésben hisz, amikor tanácsaival segíti az ügyfelei életét és üzleti előmenetelét. Mastint Oprah Winfrey az "eljövendő generáció spirituális gondolkodói" között említette Emmy-díjas televíziós műsorában, a SuperSoul Sunday-ben. Tony Robbinsszal, Eckhart Tolléval, Deepak Choprával, dr. Brené Brownnal és sok más szakemberrel egyetemben Mastin is szerepel Oprah SuperSoul 100-as listáján, amely azokat a felvilágosult vezetőket gyűjti össze, akik a hangjukat és a tehetségüket az emberiség pfelemelésének szolgálatába állítják.
"Végignéztem, ahogy Mastin a legmélyebb kétségbeesés után olyasvalakivé vált, aki képes volt megváltoztatni az életét, és most komoly hatással van a világra."
- Tony Robbins, New York Times-sikerlistás szerző, vállalkozó és filantróp
Csatlakozz a sikerlistás szerző és Funkcionális Életvezetési TanácsadóTM Mastin Kipphez, aki végigvezet ezen a 40 napos kalandon, amely Joseph Campbell A hős útja című könyvén alapul, hogy megtaláld és felszámold mindazt, ami visszatart, megszabadulj a traumáktól és az áldozatszereptől, és átalakítsd az életedet.
Nemcsak a saját sorsodat teheted ezáltal jobbá, de közben azoknak az életére is jó hatással lehetsz, akiket szeretsz.
Készen állsz? Nincs vesztegetni való időd! Szólít a személyre szabott Életcélod, és azok az emberek, akiket még meg kell érintened. Ne feledd: vágj bele, cselekedj és váltsd valóra!  

Kötésmód: 
Fűzve
Oldalszám: 
278 oldal
Méret: 
22 x 15 cm
13,50 €
12,99 €

Ajánlottak

Újdonságok

Kedvenc kategóriák

;