Powered by Smartsupp

Jelenlegi hely

Star Wars: Rejtett birodalom (képregény)

Star Wars: Rejtett birodalom (képregény)

Kötésmód: 
keménytábla
Oldalszám: 
140
Kiadás dátuma: 
2024
Olvasási idő:
3-4 óra
A VÖRÖS HAJNAL A BIRODALOM MEGDÖNTÉSÉRE TÖR! A császár előtt semmi nem maradhat titokban: Palpatine rájön, mit tervez Qi'ra, és ettől kezdve a Vörös Hajnal úrnője a galaxis legkeresettebb személyévé válik... A titokzatos bűnszervezet vezetőjén azonban nem olyan könnyű kifogni, Qi'ra mindig tartogat meglepetéseket, és küzdelmében nagy hatalmú...Bővebben >>
RAKTÁRON - Küldési idő: 4-5 nap
- 9%

Bővebben...

A VÖRÖS HAJNAL A BIRODALOM MEGDÖNTÉSÉRE TÖR!

A császár előtt semmi nem maradhat titokban: Palpatine rájön, mit tervez Qi'ra, és ettől kezdve a Vörös Hajnal úrnője a galaxis legkeresettebb személyévé válik... A titokzatos bűnszervezet vezetőjén azonban nem olyan könnyű kifogni, Qi'ra mindig tartogat meglepetéseket, és küzdelmében nagy hatalmú szövetségesek is segítik.

A sötét oldal ősi fegyvere azonban bajt hoz az úrnőre, hiábavaló próbálkozása, hogy a Fermata-ketreccel pusztítsa el a Sitheket, kudarcba fullad. A szinte biztos vereség árnyékában vajon képes lesz Qi'ra megfordítani a sorsdöntő események menetét?

A lebilincselő trilógia, amely a Fejvadászok Háborújában és a Vörös Uralomban vette kezdetét, itt ér véget!

Ez a képregénygyűjtemény a MARVEL Rejtett birodalom című ötrészes, önálló képregénysorozatát tartalmazza. A kötetben található történeteket Charles Soule írta és Steven Cummings rajzolta.

Adatok

Kötésmód: 
keménytábla
Oldalszám: 
140
Kiadás dátuma: 
2024

Kedvenc kategóriák

Cookies