Powered by Smartsupp

Jelenlegi hely

Szemérmetlen történetek

Szemérmetlen történetek

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
440
Kiadás dátuma: 
2023
Olvasási idő:
10-11 óra
A hatvanas évek legelején egy budapesti iskolában kitör a botrány. A skandalum néhány gyerek életét alapjaiban változtatja meg. Ráadásul mindez összefüggeni látszik a távoli múlt bizonyos történéseivel. Évekkel korábban egy idős asszonyt egy kazah kisváros elmegyógyintézetébe hurcoltak. Lidérces titkokkal teli vallomása még messzebbre kalauzol a...Bővebben >>
RAKTÁRON - Küldési idő: 4-5 nap
- 13%

Bővebben...

A hatvanas évek legelején egy budapesti iskolában kitör a botrány. A skandalum néhány gyerek életét alapjaiban változtatja meg. Ráadásul mindez összefüggeni látszik a távoli múlt bizonyos történéseivel.
Évekkel korábban egy idős asszonyt egy kazah kisváros elmegyógyintézetébe hurcoltak. Lidérces titkokkal teli vallomása még messzebbre kalauzol a vérfagyasztó múltban.
A harmincas évek Párizsában egy családapa nem tud ellenállni a kísértésnek. A magyar férfi groteszk elcsábulása újabb darabja a kirakósnak.

Az egymásba fonódó események eredője talán a század kezdetén, a cári Moszkvában található. Vagy kicsit később, Berlinben? A gyötrelmes 20. századot idézi meg Gárdos Péter ellenállhatatlan, varázslatos meséje.

Adatok

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
440
Kiadás dátuma: 
2023

Kedvenc kategóriák

Cookies