Powered by Smartsupp

Jelenlegi hely

A szirt

A szirt

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
480
Kiadás dátuma: 
2023
Olvasási idő:
11-12 óra
„Minden benne van, ami egy letehetetlen könyvhöz nélkülözhetetlen!” – Bihary Péter Mindnyájan ott voltak a tragédia éjszakáján. Mindnyájan takargatnak valamit. Mindnyájan veszélyben vannak. Mason elit családból származó, jóképű exkatona. Titokzatos sérülése után visszatér szülővárosába, St. Chapelbe, hogy tisztázza a több mint tíz éve elhunyt...Bővebben >>
RAKTÁRON - Küldési idő: 4-5 nap
- 9%

Bővebben...

„Minden benne van, ami egy letehetetlen könyvhöz nélkülözhetetlen!” – Bihary Péter

Mindnyájan ott voltak a tragédia éjszakáján.
Mindnyájan takargatnak valamit.
Mindnyájan veszélyben vannak.

Mason elit családból származó, jóképű exkatona. Titokzatos sérülése után visszatér szülővárosába, St. Chapelbe, hogy tisztázza a több mint tíz éve elhunyt barátnője halálának körülményeit. Biztos benne, hogy nem baleset történt…

Madeline az „Ukrán” dúsgazdag lánya, aki számkivetettként élt az előkelő diákok között. Most a város polgármesterének felesége, és úgy tűnik, nem örül Mason visszatérésének.

Felix pultosként dolgozott, és piti stiklikkel egészítette ki jövedelmét, ám a tragédia után felszívódott. Sokak szerint börtönben van, mások úgy gondolják, rég halott, de egy nap Madeline látni véli St. Chapelben.

Paul a focicsapat ünnepelt sztárja volt, majd elköltözött a városból, ám most nagy üzleti tervekkel tér vissza.

Újabb gyilkosság történik, miközben régi szerelmek lángolnak fel, gyermekkori barátságok erősödnek meg vagy érnek véget, s a kiújuló konfliktusok viharában a szereplőknek nemcsak egymással, hanem saját lelkiismeretükkel is meg kell küzdeniük.

Mosonyi Mara titkokkal teli, kisvárosban játszódó regénye minden ízében izgalmas és fordulatos. Garantáltan magához láncol!

„Egyedi stílus, szélsőséges érzelmek, feszült cselekményvezetés.” – Borsa Brown

Adatok

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
480
Kiadás dátuma: 
2023

Kedvenc kategóriák

Cookies