Jelenlegi hely

A szív vallomása - Összetört szívek I.

A szív vallomása - Összetört szívek I.

Beszerzés alatt! Küldési idő: 2-3 nap

„Egy titok és árulás fátylába burkolt szerelem története.” – Aleatha Romig, New York Times bestsellerszerző

„Megkapó, csábító, tökéletes.” – Molly McAdams bestsellerszerző

Még egyszer nem törheted össze a szívem!

Apu figyelmeztetett, hogy ne kezdjek olyan fiúval, mint Jace Jacobs. Tudtam, hogy bajban van. Az ellenállhatatlan lázadó, aki harcban áll az egész világgal. A szívem megálljt parancsolt, de nem hallgattam rá. Gyorsan és őrült szenvedéllyel szerettem belé. Azt mondta, örökké együtt leszünk, aztán összetörte a szívemet.

Most, tíz évvel később itt áll az ajtómban. Szexibb, mint valaha. Provokatív és parancsoló. Sikeres és erős. Tudtam, hogy ilyen férfi válik majd belőle. De megfogadtam, többé nem hagyom, hogy elvegye az eszem. Minden erőmmel igyekszem, de a köztünk lévő kémiát lehetetlen tagadni. A pillantásától elgyengülök, az érintése térdre kényszerít. Sejtelmem sem volt, hogy Jace-nél van a kulcs mindenhez, amit elvesztettem és ami a jövőmet fenyegeti. Most rajta áll, hogy megment, vagy darabokra zúz.

A New York Times és USA Today bestsellerszerző, A. L. Jackson a második esélyről szóló romantikus regények királynője. Charleston városában a szerelmek elsöprőek és romokat hagynak maguk után. De az emberek változnak, és a szív sebeit sohasem késő begyógyítani.

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
384
Kiadás dátuma: 
2022
12,99 €

Ajánlottak

Újdonságok

Kedvenc kategóriák