Jelenlegi hely

A szülői nyomás kényes művészete - Hozd ki a gyerekedből a legjobbat egy pozitív módszer segítségével

A szülői nyomás kényes művészete - Hozd ki a gyerekedből a legjobbat egy pozitív módszer segítségével

Előrendelhető

„Könyvünk nem abban segít, hogyan változtathatnád meg a gyerekeidet. Arra bátorít, hogy változz meg te magad… A gyerekek problémái a kapcsolataikra vezethetők vissza, így a gyerek és a szülő csak együtt találhat rájuk megoldást.”

Minden szülő vágya, hogy a gyereke sikeres legyen. Ennek érdekében sokszor a legjobb szándék ellenére egészségtelen nyomás alá helyezi, a teljesítmény hajszolása pedig visszafelé sül el. A kötet pszichológus szerzői szerint nem a nyomás intenzitása, hanem a minősége számít, ezért a legfontosabb annak a kérdésnek a megválaszolása, hogy miképp gyakorolhatunk jótékony nyomást a gyerekünkre.
Thurber és Weisinger módszereinek segítségével az egészségtelen nyomás egészséges útmutatássá alakítható. Kutatási eredményekkel alátámasztott esettanulmányaik gyakorlati módszereket kínálnak ahhoz, hogyan fejleszthetjük 3–23 év közötti kisgyerekeink, kamaszaink, fiatal felnőtt gyerekeink kreativitását, motivációját, érzelmi jólétét, szociális képességeit és intellektuális kíváncsiságát. Hasznos tanácsokat kapunk ahhoz is, hogy eredményesebb kommunikációval miként mélyíthetjük el a kapcsolatunkat, hogy gyerekünk bizalmi légkörben, szelíd szülői támogatással a lehető legtöbbet hozhassa ki magából.

„A szülői nyomás kényes művészete csodálatosan mutatja be, hogyan táncolnak a szülők nap mint nap borotvaélen.” – Chad Beguelin, a The Prom ? A végzős bál társszerzője

Kötésmód: 
keménytábla
Oldalszám: 
312
Kiadás dátuma: 
2023
14,90 €
Várható megjelenés: 2023.04.26.
Előrendelés

Ajánlottak

17,50 €
16,99 €

Újdonságok

Kedvenc kategóriák

Cookies