Powered by Smartsupp

Jelenlegi hely

A Tél Farkasai
- 13%

A Tél Farkasai

Kötésmód: 
keménytábla
Oldalszám: 
480
Kiadás dátuma: 
2024
Olvasási idő:
11-12 óra
VÉG NÉLKÜLI HÁBORÚ VÉRÁZTATTA CSATATÉR BAJTÁRSIASSÁG 1347. A Crécynél vívott véres csata után Essex Vérebei megkísérlik összeszedni a csatatéren fellelhető értékeket, és egyenesbe hozni saját életüket. A Vérebek most Calais hatalmas falai alá vonulnak, ahol hamarosan megkezdődik a város ostroma. Ahhoz, hogy hazajussanak, túl kell élniük az...
Előrendelhető
Várható megjelenés: 2024.09.18.
Előrendelés
A Tél Farkasai
Várható megjelenés: 2024.09.18.
Előrendelés

Bővebben...

VÉG NÉLKÜLI HÁBORÚ

VÉRÁZTATTA CSATATÉR

BAJTÁRSIASSÁG

1347. A Crécynél vívott véres csata után Essex Vérebei megkísérlik összeszedni a csatatéren fellelhető értékeket, és egyenesbe hozni saját életüket.
A Vérebek most Calais hatalmas falai alá vonulnak, ahol hamarosan megkezdődik a város ostroma. Ahhoz, hogy hazajussanak, túl kell élniük az ostromló sereg számára ideiglenesen épített, törvényt nem ismerő városban, amely minden csatatérnél veszedelmesebb.
Loveday megszállottan keresi a Kapitányt, és közben kicsúszik kezéből a csapat irányítása. Romford múltjából felbukkan egy szörnyű kísértet, a Skót pedig az ital, az erőszak és az önsajnálat mocsarába süllyed.
A Vérebek csapata felbomlik – de ennek a háborúnak még koránt sincs vége. Nemsokára még több veszteséget kell elszenvedniük…

A nagy sikerű Essex Vérebei sorozat második kötete elröpíti az olvasót a Calais falain kívül épült hatalmas ostromtábortól a kikötőnél járőröző kalózhajókig, továbbá az éhező várost uraló oligarchák házainak legsötétebb zugaiba, és közben élénk színekkel rajzolja elénk a tizennegyedik század legizgalmasabb korszakát.

Adatok

Kötésmód: 
keménytábla
Oldalszám: 
480
Kiadás dátuma: 
2024

Kedvenc kategóriák

Cookies