Powered by Smartsupp

Jelenlegi hely

Tesla és a kozmikus energiával működő gépezet

Tesla és a kozmikus energiával működő gépezet

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
107
Kiadás dátuma: 
2020
Olvasási idő:
2-3 óra
Nikola Tesla, látnok, zseni, kreatív és önzetlen feltaláló. Ő a megálmodója rengeteg olyan eszköznek, amiket a mai napig használunk, a rádiótól a távirányítóig, az elektromotoroktól a neon­lámpán át a helyből felszálló repülőgépekig. Kutatásai során arra kereste a megoldást, hogyan tudna egy olyan, környezetbarát és biztonságos szerkezetet...Bővebben >>
RAKTÁRON - Küldési idő: 4-5 nap
- 9%

Bővebben...

Nikola Tesla, látnok, zseni, kreatív és önzetlen feltaláló. Ő a megálmodója rengeteg olyan eszköznek, amiket a mai napig használunk, a rádiótól a távirányítóig, az elektromotoroktól a neon­lámpán át a helyből felszálló repülőgépekig. Kutatásai során arra kereste a megoldást, hogyan tudna egy olyan, környezetbarát és biztonságos szerkezetet létrehozni, aminek segítségével az egész világot el lehetne látni elektromos árammal, teljesen ingyen.
Ismerd meg a zseniális tudós életét egy zseniális sorozatból!Tudósok, akik felfedezéseikkel megváltoztatták az emberi gondolkodást. Miközben megismerték a világot, zseniális elméleteket és masinákat alkottak, amelyek a mai napig hatással vannak az életünkre. Ismerd meg az életüket és találmányaikat, úgy, ahogy azt ők elmesélik!

Adatok

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
107
Kiadás dátuma: 
2020

Kedvenc kategóriák

Cookies