Powered by Smartsupp

Jelenlegi hely

A tovatűnő csillagok erdeje

A tovatűnő csillagok erdeje

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
368
Kiadás dátuma: 
2024
Olvasási idő:
9-10 óra
Egy fiatal nő, aki zsidó szökevényeknek segít menekülni a vadonon át, mígnem múltjának sötét titkai mindenkit veszélybe sodornak… Yonát gyerekkorában elrabolták gazdag német szüleitől, és Kelet-Európa vadonjában nevelkedett. Miután 1941-ben, az elrablója halála után magára marad, magányos létezését semmi sem zavarja. Aztán egy nap váratlanul...Bővebben >>
Előrendelhető
- 9%
Várható megjelenés: 2024.06.13.
Előrendelés
A tovatűnő csillagok erdeje
Várható megjelenés: 2024.06.13.
Előrendelés

Bővebben...

Egy fiatal nő, aki zsidó szökevényeknek segít menekülni a vadonon át, mígnem múltjának sötét titkai mindenkit veszélybe sodornak…
Yonát gyerekkorában elrabolták gazdag német szüleitől, és Kelet-Európa vadonjában nevelkedett. Miután 1941-ben, az elrablója halála után magára marad, magányos létezését semmi sem zavarja. Aztán egy nap váratlanul találkozik egy, a náci terror elől menekülő zsidó csoporttal. A nő megdöbben a külvilágban zajló borzalmak hallatán, és megfogadja: mindent megtanít a menekülőknek, amit csak tud, hogy életben maradhassanak az erdőben. Cserébe meglepő leckéket kap arról, hogyan tárja ki a szívét a magányos évek után.
De miután elárulják, és egy németek által megszállt városba kénytelen menekülni, a múltjának és a jelenének sokkoló találkozása mindent megváltoztathat.
A túlélésnek és önmagunk megismerésének szívszorító és izgalmas története azt a kérdést feszegeti, hogy vissza lehet-e térni egy olyan világba, ami sokszor kegyetlenebb, mint maga a vadon.

Adatok

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
368
Kiadás dátuma: 
2024

Kedvenc kategóriák

Cookies