Powered by Smartsupp

Jelenlegi hely

Tudatos babavárás - Meditáció, jóga, hipnoszülés, természetes gyógymódok, táplálkozás trimeszterről trimeszterre

Tudatos babavárás - Meditáció, jóga, hipnoszülés, természetes gyógymódok, táplálkozás trimeszterről trimeszterre

Kötésmód: 
keménytábla
Oldalszám: 
224
Kiadás dátuma: 
2023
Olvasási idő:
5-6 óra
„Minden szülőnek, aki egészségesebb, örömtelibb és békésebb világot szeretne teremteni.” Deepak Chopra Legyen a várandósságod természetes, örömteli és stresszmentes! A könyv bátorító és praktikus tanácsai segítenek megérteni tested üzeneteit, és örömteli időszakká varázsolni a babavárást. Szabadulj meg a fájdalmaktól célzott gyakorlatokkal,...Bővebben >>
RAKTÁRON - Küldési idő: 4-5 nap
- 13%

Bővebben...

„Minden szülőnek, aki egészségesebb, örömtelibb és békésebb világot szeretne teremteni.”

Deepak Chopra

Legyen a várandósságod természetes, örömteli és stresszmentes!

A könyv bátorító és praktikus tanácsai segítenek megérteni tested üzeneteit, és örömteli időszakká varázsolni a babavárást. Szabadulj meg a fájdalmaktól célzott gyakorlatokkal, csillapítsd a reggeli rosszulléteket természetes gyógymódokkal és megfelelő táplálkozással. Kapcsolódj a babához meditációval és vizualizációval, készítsd fel a szülésre a testedet és az elmédet erősítő jógagyakorlatokkal, valamint hipnoszülési technikákkal. A természetes módszerek jól alkalmazhatók a szülés utáni első hetekben is a regenerációhoz és a babával való kötődés kialakításához.

Gondoskodj a kisbabádról magabiztosan, és élvezd az életet újdonsült kismamaként!

Tracy Donegan hivatásos szülésznő, a pozitív szülés támogatója, számos könyv szerzője. GentleBirth programja és az ahhoz kapcsolódó díjnyertes applikáció segíti a szülőket felkészülni a stresszmentes és pozitív szülésre.

Adatok

Kötésmód: 
keménytábla
Oldalszám: 
224
Kiadás dátuma: 
2023

Kedvenc kategóriák

Cookies