Powered by Smartsupp

Jelenlegi hely

Új remények
- 9%

Új remények

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
272
Kiadás dátuma: 
2024
Olvasási idő:
6-7 óra
Amikor azt gondolnád, hogy az életed befejeződött, még mindig jöhet egy új kezdet. Hope Goodwin egy tragédia után a bájos óceánparti kisvárosban, Oceanside-ban kezd új életet. Ugyan hamar elhelyezkedik a helyi középiskolában, és...
RAKTÁRON - Küldési idő: 4-5 nap

Bővebben...

Amikor azt gondolnád, hogy az életed befejeződött, még mindig jöhet egy új kezdet. Hope Goodwin egy tragédia után a bájos óceánparti kisvárosban, Oceanside-ban kezd új életet. Ugyan hamar elhelyezkedik a helyi középiskolában, és a kisvárosi közösségben is feltalálja magát, a lány mégis úgy érzi, hogy az ikerbátyja elvesztése miatt keletkezett űrt semmi sem képes többé betölteni a szívében. A főbérlője kérésére azonban önkénteskedni kezd az állatmenhelyen, ahol szárnyai alá vesz egy gazdátlan kutyát, Árnyékot, miközben megismeri az ugyancsak ott dolgozó veterán katonát, Cade Lincolnt is. Hope felismeri, hogy a férfinak, akárcsak Árnyéknak, szüksége van valakire, aki bátorítja és megbízik benne. Ahogy egyre mélyebb kapcsolat szövődik közöttük, Hope úgy bonyolódik bele egy, a középiskolások között kirobbanó konfliktusba, miközben Cade is viaskodik a saját démonaival. A szeretet és az együttérzés állítólag minden sebet begyógyít. De vajon elegendőek-e, hogy Hope és Cade legyőzzék a múltjuk fájdalmát és a szebb jövő útjában álló akadályokat?

Adatok

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
272
Kiadás dátuma: 
2024

A szerzőről

Debbie Macomber amerikai bestseller író, aki 1948-ban született Washington államban, Yakimában. Több mint 150 romantikus regény szerzője, és művei világszerte 70 millió példányban keltek el. Négy regénye alapján készült TV-sorozat is. Érdekes, hogy a négygyerekes, diszlexiás családanya végül világhírű írónővé vált. A kiadók öt éven keresztül visszautasították kéziratait, de saját hitének és kitartásának köszönhetően végül sikerült elérnie a sikert. Neve ma már nem hiányzik a világ egyetlen bestsellerlistájáról sem, olvasók milliói várják újabb és újabb regényeit.

Önkéntesként is dolgozik. Fiatalok mentorálásában segít, részt vesz a bántalmazott nők számára rendezett adománygyűjtéseken, valamint orvosi és tudományos kutatásokat támogat. Debbie férjével, Wayne-nel Port Orchardban él. Amikor nem ír, akkor legszívesebben köt és utazik.

Kedvenc kategóriák

Cookies