Powered by Smartsupp

Jelenlegi hely

A varázslatos barát - Szemfüles Szemfényvesztők 4.

A varázslatos barát - Szemfüles Szemfényvesztők 4.

Kötésmód: 
keménytábla
Oldalszám: 
304
Kiadás dátuma: 
2024
Olvasási idő:
7-8 óra
Ridley Larsen tökéletes barát. Állhatatos, hűséges és okos. De kemény kritikus is tud lenni, ami miatt a pozíciója a Szemfüles Szemfényvesztők között meginog, pont akkor, amikor régi ellenségük, Kalagan fenyegetése egyre nagyobb méreteket ölt. A hat barátnak egy sor furcsa esettel és véletlenszerű támadással kell megbirkóznia, amelyekkel egyre...Bővebben >>
RAKTÁRON - Küldési idő: 4-5 nap
- 9%

Bővebben...

Ridley Larsen tökéletes barát. Állhatatos, hűséges és okos. De kemény kritikus is tud lenni, ami miatt a pozíciója a Szemfüles Szemfényvesztők között meginog, pont akkor, amikor régi ellenségük, Kalagan fenyegetése egyre nagyobb méreteket ölt.
A hat barátnak egy sor furcsa esettel és véletlenszerű támadással kell megbirkóznia, amelyekkel egyre közelebb kerülnek Kalagan rejtekhelyének és valódi kilétének felfedéséhez. De vajon Ridley végre úrrá tud lenni indulatain, és hasznosítani tudja mágikus képességeit? Végül rá kell jönnie, hogy a Szemfüles Szemfényvesztők akkor a legerősebbek, ha mindannyian együtt dolgoznak.
Csatlakozz a Szemfüles Szemfényvesztőkhöz, akik kalandot, barátságot és nem kevés titkot fedeznek fel ennek az egyedülálló sorozatnak a befejező részében. Akár az illúziók régi szakértője vagy, akár egyszerűen csak új rajongója a színpadi bűvészkedésnek, kapaszkodj a cilinderedbe!

Adatok

Kötésmód: 
keménytábla
Oldalszám: 
304
Kiadás dátuma: 
2024

Kedvenc kategóriák

Cookies