Jelenlegi hely

Vauvau és a többiek - Anyu meséi

Vauvau és a többiek - Anyu meséi

Kötésmód: 
keménytábla
Oldalszám: 
104
Kiadás dátuma: 
2019
Olvasási idő:
2-3 óra
Anyu vagyok, és szeretettel átadom Neked a meséket, amiket az én anyumtól hallottam esténként. Az ő meséi viccesek voltak, de gondolkodni is tudtam rajtuk és meg is beszélhettük őket. Anyu leült az ágyamhoz, és én elmondtam neki, hogy mi történt velem aznap. Neki mindent el lehetett mondani, azt is, ha rosszalkodtam, mert így van ez barátok...Bővebben >>
RAKTÁRON - Küldési idő: 4-5 nap

Bővebben...

Anyu vagyok, és szeretettel átadom Neked a meséket, amiket az én anyumtól hallottam esténként. Az ő meséi viccesek voltak, de gondolkodni is tudtam rajtuk és meg is beszélhettük őket.
Anyu leült az ágyamhoz, és én elmondtam neki, hogy mi történt velem aznap. Neki mindent el lehetett mondani, azt is, ha rosszalkodtam, mert így van ez barátok között. Aztán vártam, hogy – hipp-hopp – máris valahol máshol legyünk: az udvaron, ahol a butuska mókus keveredett éppen bajba.
A jó tündérek is gyakran megjelentek, mert rengeteg dolguk volt, de akadt olyan is közöttük, aki rosszalkodni szeretett. Gyerekek is szerepeltek a mesékben: mind-mind szeretni való, és fájt a szívem, ha szomorúak voltak. Mert a felnőttek néha igazságtalanok.
Az udvaron és az erdőben is voltak okosabb és butuskább állatok. A legtöbb aranyos volt, de némelyikre nagyon megharagudtam. Mese közben én is tündér szerettem volna lenni, hogy segítsek a jóknak. Hallgasd a te anyudat, vagy apudat, amint ezeket a meséket mondja, és gondold végig, hogy ha tündér lennél, te hogy segítenél a mesék szereplőinek.

Adatok

Kötésmód: 
keménytábla
Oldalszám: 
104
Kiadás dátuma: 
2019

Kedvenc kategóriák

Cookies