Powered by Smartsupp

Jelenlegi hely

A vörös királyné

A vörös királyné

Kötésmód: 
Fűzve
Oldalszám: 
416 oldal
Kiadás dátuma: 
2023
Olvasási idő:
10-11 óra
Egy asszony, aki még az ellenségével is képes összefogni, hogy megszerezze a fiának a trónt. Margaret meg van győződve arról, hogy Anglia koronája az ő családját illeti. Mikor majdnem belehal a szülésbe, megfogadja, mindent megtesz azért, hogy egyszer a...Bővebben >>
RAKTÁRON - Küldési idő: 4-5 nap
- 4%

Bővebben...

Egy asszony, aki még az ellenségével is képes összefogni, hogy megszerezze a fiának a trónt.

Margaret meg van győződve arról, hogy Anglia koronája az ő családját illeti. Mikor majdnem belehal a szülésbe, megfogadja, mindent megtesz azért, hogy egyszer a fia Anglia királya legyen. Szerelem nélküli házasságok, árulás, titkos összeesküvések, Margaret semmitől sem riad vissza, hogy elérje célját.

Adatok

Kötésmód: 
Fűzve
Oldalszám: 
416 oldal
Kiadás dátuma: 
2023
Méret: 
20 x 14 cm

A szerzőről

Philippa Gregory (Nairobi, Kenya 1954. január 9. - ) angol bestseller író, a királyregények királynője.

Philippa Gregory több nagy sikerű történelmi regény szerzője, egyben a nőkről szóló történelem elismert szaktekintélye. A másik Boleyn lány című regényéből mozifilm, Cousins’s War regénysorozatából a kritikusokat is meghódító minisorozat készült A fehér királyné címen. A sussexi egyetemen diplomázott és az edinburghi egyetemen szerzett doktori fokozatot, ahol jelenleg is tisztséget visel. A teesside-i egyetem díszdoktora, a sussexi és cardiffi egyetemek tiszteletbeli tagja. Tudományos és írói tevékenysége mellett gyakran tűnik fel az angol médiában, továbbá karitatív tevékenységéről is ismert. Többek között Afrika egyik legszegényebb országának gyermekeit segíti Gambia Kertjei (Gardens for the Gambia) nevű alapítványán keresztül.

Kedvenc kategóriák

Cookies