Jelenlegi hely

Ájurvédikus receptek nőknek - Kulináris gyógymódok az egyensúly megteremtéséhez

Ájurvédikus receptek nőknek - Kulináris gyógymódok az egyensúly megteremtéséhez

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
197
Kiadás dátuma: 
2023
Olvasási idő:
4-5 óra
Merülj el a kulináris gyógyulás világában az ájurvéda segítségével, és erősítsd meg női energiáidat! Ez a nőknek szóló, könnyen értelmezhető ájurvédakönyv az ételek gyógyító hatásának ősi bölcsességét és erejét használja fel receptekkel, menükkel és a dosha-egyensúlyhiányok és gyakori betegségek kulináris gyógymódjaival. Az Indiában több mint 5000...Bővebben >>
Beszerzés alatt! Küldési idő: 4-5 nap

Bővebben a könyvről

Merülj el a kulináris gyógyulás világában az ájurvéda segítségével, és erősítsd meg női energiáidat!

Ez a nőknek szóló, könnyen értelmezhető ájurvédakönyv az ételek gyógyító hatásának ősi bölcsességét és erejét használja fel receptekkel, menükkel és a dosha-egyensúlyhiányok és gyakori betegségek kulináris gyógymódjaival.

Az Indiában több mint 5000 éve gyakorolt ájurvéda az egészségmegőrzés valóságos kézikönyve a kiegyensúlyozott energia és a női jóllétet befolyásoló betegségek enyhítésére.

Emily L. Glaser okleveles ájurvéda-szakértő közérthető módon osztja meg ismereteit az olvasókkal erről a holisztikus gyógymódról – útmutatást ad arról, hogyan lehet az ájurvédát integrálni a gyógyulás és a kiegyensúlyozott élet felé vezető úton. Az ájurvéda időtlen bölcsességének ereje – írja Glaser – a konyhában és abban rejlik, amit a testünknek adunk. Minden étkezés lehetőség arra, hogy az ételt gyógyszerként alkalmazzuk, és ha így teszünk, az ájurvédikus főzés megoldást kínál az egészségünk kézben tartásához, miközben az ételek a mindennapi élet követelményeinek is megfelelnek.

Fedezd fel az ételek gyógyító erejét az ájurvédában rejlő holisztikus tudás elsajátításával:

• Holisztikus alapismeretek: ismerd meg az ájurvéda alapelveit (váta, pitta és kapha), mérd fel az egyedi felépítésedet és bármilyen fennálló dosha-egyensúlyhiányodat, ennek segítségével személyre szabhatod a tökéletes étrendet.
• Egyszerű, szezonális receptek és menük, amelyek kifejezetten a te egyedi energetikai egyensúlyodhoz alkalmazkodnak.
• Ételek és gyógymódok a női egészségügyi problémák enyhítésére: a hőhullámoktól és a menstruációs görcsöktől kezdve az álmatlanságon át a migrénes fejfájásig a nőket érintő egészségügyi problémák széles skálájára találhatsz enyhülést.

Építsd fel a saját ájurvédakonyhádat és kulináris házi patikádat, és illeszd be a benne rejlő tudást a mindennapi életedbe. Engedd, hogy a saját magadra főzés az öngondoskodás kreatív kifejezése legyen a gyógyulásod során.

Adatok

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
197
Kiadás dátuma: 
2023

Kedvenc kategóriák

Cookies