Powered by Smartsupp

Jelenlegi hely

Barbara - Az esély 3. kötet

Barbara - Az esély 3. kötet

Kötésmód: 
keménytábla
Oldalszám: 
568
Kiadás dátuma: 
2024
Olvasási idő:
14-15 óra
„Soha életemben nem voltam még semmiben annyira biztos, mint most abban, hogy ezt akarom. És ha esélyt adsz nekem, egész életemben azon leszek, hogy bebizonyítsam, helyesen döntöttél! Szeretlek, Barbara. Kijelentő módban. Nemcsak azért, amilyen vagy, hanem amilyenné válhatok melletted.” Vajon hány alkalommal kapunk esélyt az élettől az...Bővebben >>
RAKTÁRON - Küldési idő: 4-5 nap
- 13%

Bővebben...

„Soha életemben nem voltam még semmiben annyira biztos, mint most abban, hogy ezt akarom. És ha esélyt adsz nekem, egész életemben azon leszek, hogy bebizonyítsam, helyesen döntöttél! Szeretlek, Barbara. Kijelentő módban. Nemcsak azért, amilyen vagy, hanem amilyenné válhatok melletted.”

Vajon hány alkalommal kapunk esélyt az élettől az újrakezdésre? Hol van az emberi tűrőképesség határa? Mennyi szenvedést vagyunk képesek elviselni, hányszor tudunk újra meg újra talpra állni?
Barbara Sobol túléli a világháborút, ám családja megtizedelődik, súlyos tragédiák árnyékolják be az életét. A következő évtizedek sem hoznak megkönnyebbülést, bujkálás, internálás, méltatlan munka vár rá, míg imádott kislánya, Krisztina tőle távol, a nagyszülőkkel nevelkedik. A szeretet és az élni akarás azonban kimeríthetetlen erőforrás, és az élet mindig igent mond a folytatásra…

Náray Tamás lenyűgöző, korszakokon és országokon átívelő családregénye a záróakkordjaihoz ér, a több szálon és idősíkon futó történet magával ragadó panorámaképpé áll össze, amely minden részletében azt tükrözi, hogy a holnap reménye és az újrakezdés csodája mindörökké megmaradnak.

Adatok

Kötésmód: 
keménytábla
Oldalszám: 
568
Kiadás dátuma: 
2024

A szerzőről

Náray Tamás (1959, Pásztó –) divattervező, stylist, festőművész. Külkereskedelmi, majd közgazdaságtani tanulmányokat folytatott. 1986-ban ipari formatervezőként diplomázott. Vizsgamunkáját egy londoni bemutatón különdíjjal és franciaországi ösztöndíjjal jutalmazták. 1986-tól 1989-ig Párizsban divattervezést tanult. Első önálló kollekcióval 1996-ban jelent meg. Dolgozott külkereskedőként, ipari formatervezőként, öltözéktervezőként, de mindvégig a művészetek jelentették az igazi hivatását. Pár év kivételével az egész életét végigkísérte a festés. Több televíziós tehetségkutató műsor stylistja, zsűritagja, illetve játékfilmek jelmeztervezője. Mindennek már hátat fordított, egy teljesen más hivatásnak él.

Az első, önéletrajzi ihletésű könyve, Az utolsó reggel Párizsban 2014-ben jelent meg, amelynek a folytatása a 2021-ben született Volt egyszer egy varrodám. Nagy sikerű trilógiájának első kötete, a Zarah 2017-ben jelent meg, amelyet 2018-ban a Zarah öröksége, 2019-ben a Zarah álma követett.

Kedvenc kategóriák

Cookies