Jelenlegi hely

A csodálatosan őrült vállalkozás

A csodálatosan őrült vállalkozás

Beszerzés alatt! Küldési idő: 2-3 nap

Kinek áll jogában örökre megváltoztatni a világot? Hogyan éljük majd az életünket online? Hogyan birkózunk meg az egyre izoláltabb élet kihívásaival?

A Carlok olyan hirtelen tűntek el, ahogyan megjelentek. Amíg a Földön voltak, egyszerre idéztek elő zavart és pusztítás a jelenlétükkel. Megjelenésük hirtelen világhírt és korai halált okozott April May-nek: a fiatal lánynak, aki felfedezte a Carlokat, nevet adott nekik, a támogatójuk lett, és az őket övező összeesküvéselméletek egyik főszereplőjévé vált.

Hónapokkal később April barátai próbálják megtalálni a helyüket a Carl utáni világban. Andy April nyomdokaiba lép, beszédeket tart és konferenciákon vesz részt online, Maya küzd a gyászával, és elkezdi felfejteni egy rejtvény szálait, mert meggyőződése, hogy azok elvezetik Aprilhez; Miranda azt fontolgatja, hogy a baráti tanácsok ellenére új tudományos projektben vesz részt... egy olyanban, amelynek hatásai minden elképzelhetőn túltesznek. És bár úgy tűnik, a banda talán sosem fogja megtudni a történtek miértjeit, amelyek megváltoztatták az életüket, egy halom nyomra bukkannak - egy misztikus könyvre, amely megjósolja a jövőt, és irányítja az olvasója cselekedeteit -, amelyek azt sugallják, April nagyon is életben van.

 

Kötésmód: 
Fűzve
Oldalszám: 
544 oldal
Kiadás dátuma: 
2022
12,50 €
11,99 €

Ajánlottak

Újdonságok

Kedvenc kategóriák

Cookies