Jelenlegi hely

Egyszerűség - Naptár 2022

Egyszerűség - Naptár 2022

Kötésmód: 
Fűzve
Oldalszám: 
264 oldal
Kiadás dátuma: 
2021
Olvasási idő:
6-7 óra
Ebben a gyönyörűen illusztrált naptárban az évet Paulo Coelho műveiből válogatott idézetek kísérik végig. Paulo Coelho, akit emberek milliói a szavak alkimistájaként tartanak számon, napjaink egyik legbefolyásosabb szerzője. Könyvei nemcsak a...Bővebben >>
Beszerzés alatt! Küldési idő: 2-3 nap
- 3%

Bővebben a könyvről

Ebben a gyönyörűen illusztrált naptárban az évet Paulo Coelho műveiből válogatott idézetek kísérik végig.Paulo Coelho, akit emberek milliói a szavak alkimistájaként tartanak számon, napjaink egyik legbefolyásosabb szerzője.

Könyvei nemcsak a bestsellerlistákat vezetik, de társadalmi és kulturális párbeszédet is gerjesztenek. A műveiben érintett témák, eszmék és filozófiák sok olvasó vágyát teljesítik be, olyanokét, akik a saját útjukat és a világ újfajta megértését keresik.Catalina Estrada már gyerekként ráeszmélt szülőhazája, Kolumbia vibráló és buja természetére. Jelenleg Barcelonában él, de nemzetközileg elismert illusztrátorként sem felejtette el a gyökereit. Munkáiban, erőteljes színhasználatában ma is jelen van ugyanez a csodával teli rajongás.

Adatok

Kötésmód: 
Fűzve
Oldalszám: 
264 oldal
Kiadás dátuma: 
2021
Méret: 
21 x 14 cm

Kedvenc kategóriák

Cookies