Powered by Smartsupp

Jelenlegi hely

Ezt én választottam

Ezt én választottam

Kötésmód: 
keménytábla
Oldalszám: 
444
Kiadás dátuma: 
2024
Olvasási idő:
11-12 óra
Révész Sándor mesél. A kölyökkorától kezdve mai, lecsendesedett életéig elmesél mindent, amit fontosnak gondol, és ez a hosszú, sikerekben gazdag történet teli van lélekkel, érzelmekkel – amilyen a zenéje, az éneke...Bővebben >>
RAKTÁRON - Küldési idő: 4-5 nap
- 13%

Bővebben...

Révész Sándor mesél.
A kölyökkorától kezdve mai, lecsendesedett életéig elmesél mindent, amit fontosnak gondol, és ez a hosszú, sikerekben gazdag történet teli van lélekkel, érzelmekkel – amilyen a zenéje, az éneke és minden előadóművészi megszólalása. Mesél a nagyszüleiről és szüleiről, korán elvesztett édesanyjának tragédiájáról…

A hatvanas évek légköréről, a beatkorszakról, amely beszippantotta, Radics Béláról, aki a bálványa volt… és az első zenekarairól.
Mesél a Generálról és a Piramisról – arról is, ami fájdalmas volt benne: hogy milyen volt a szakítás a zenésztársakkal, Som Lajossal. Mesél a hermetikus filozófiáról és Szepes Máriáról, akitől oly sokat tanult.
Mesél dalokról, nagy koncertekről, nőkről, akiket szeretett, barátokról, akiket testvéreinek érzett, a tanyájáról, ahol nagyokat sétált a természetben, és az állatokról, melyeket gondozott.

Az immár hetvenéves „Kölyök” történetei ezek.
Jó hallgatni őt.

Az élet által nekem felkínált új ütem nagy ajándék. Reggelenként, mikor megborotválkozom, belemosolygok a tükörbe, pedig a tükörkép alapján semmi okom nem lenne erre, hiszen őszül a hajam, változott a küllemem, de összhangban vagyok önmagammal, minden napom jól indul. Szepes Mária nénitől azt tanultam:
„Örülj, minden okod megvan az örömre.”

Adatok

Kötésmód: 
keménytábla
Oldalszám: 
444
Kiadás dátuma: 
2024

Kedvenc kategóriák

Cookies