Jelenlegi hely

A halál anatómiája

A halál anatómiája

Kötésmód: 
Fűzve
Oldalszám: 
329
Kiadás dátuma: 
2022
Olvasási idő:
8-9 óra
1896 januárjában az éj palástja alatt elterülő Kassán meggyilkolnak egy fiatal nőt... A nyakán éktelenkedő két szúrásnyomon keresztül kiszívták a vérét... A rejtély még csak tovább fokozódik, amikor az...Bővebben >>
Beszerzés alatt! Küldési idő: 2-3 nap
- 31%

Bővebben a könyvről

1896 januárjában az éj palástja alatt elterülő Kassán meggyilkolnak egy fiatal nőt...
A nyakán éktelenkedő két szúrásnyomon keresztül kiszívták a vérét...
A rejtély még csak tovább fokozódik, amikor az áldozat holtteste hirtelen eltűnik a halottasházból, ahonnan az egyik szemtanú szerint a hulla a saját lábán sétált el. A rendőrkapitányság alkalmazottai természetesen heves nyomozásba fognak, ám egyidejűleg a Felsőmagyarország című napilap szerkesztőségének két tagja is megpróbálkozik az ügy felgöngyölítésével.
A színésznő, Rhédey Anna szerint vámpír követte el a gyilkosságot, azonban a tanár, Grossz Kálmán racionális magyarázatot szeretne adni a történtekre.

Vajon melyiküknek lesz igaza? Sikerül megoldaniuk a rejtélyt? Ahogyan az a krimikben lenni szokott, a végén mindenről lehull a lepel.

A szerző alapos kutatómunkát végzett első regényének megírásához, hogy hitelesen tudja visszaadni a 19. századi Kassa hangulatát.
Számos történelmi ténnyel és valós helyszínleírással fűszerezte meg sorait, mely által az olvasó valódi időutazáson vehet részt.

Adatok

Kötésmód: 
Fűzve
Oldalszám: 
329
Kiadás dátuma: 
2022
Méret: 
15 x 21

Kedvenc kategóriák

Cookies