Powered by Smartsupp

Jelenlegi hely

Halálos megtorlás
- 9%

Halálos megtorlás

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
400
Kiadás dátuma: 
2024
Olvasási idő:
9-10 óra
J. D. Robb lebilincselő új regényében Eve Dallas hadnagy egy nyugalmazott kolléga gyanús halálának az ügyében nyomoz. Eve Dallas hadnagy épp rég megérdemelt nyaralásáról tér haza, amikor egy halálesethez riasztják. Az áldozat Martin Greenleaf, a Belső Nyomozati Ügyosztály nyugalmazott századosa. Az eset első pillantásra öngyilkosságnak tűnik, de...
RAKTÁRON - Küldési idő: 4-5 nap

Bővebben...

J. D. Robb lebilincselő új regényében Eve Dallas hadnagy egy nyugalmazott kolléga gyanús halálának az ügyében nyomoz.

Eve Dallas hadnagy épp rég megérdemelt nyaralásáról tér haza, amikor egy halálesethez riasztják. Az áldozat Martin Greenleaf, a Belső Nyomozati Ügyosztály nyugalmazott századosa. Az eset első pillantásra öngyilkosságnak tűnik, de Eve kétségei egyre szaporodnak, ahogy megvizsgálja a helyszínt.

Egy nyitva maradt ablak, egy szerető feleség és család, egy túl tökéletes búcsúlevél – Eve ösztönei azt súgják, gyilkosság történt. Végül is Greenleaf sok mocskos zsarut juttatott rács mögé negyvenhét éves szolgálata alatt. Nagyon is lehetséges, hogy megtorlás történt – és Eve addig nem nyugszik, amíg le nem zárja az ügyet.

Adatok

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
400
Kiadás dátuma: 
2024

A szerzőről

Nora Roberts (eredeti nevén: Eleanor Marie Robertson) (Silver Spring, Maryland, 1950. október 10. –) amerikai írónő. Írói álneve: J. D. Robb.

Négy bátyja van, és ezért jól ismeri a férfiakat. Valósághűen tudja ábrázolni jellemvonásaikat, gondolkodásmódjukat. Katolikus iskolába járt, majd fiatalon, 1968-ban hozzáment Ronald Aufem-Brinke-hez, és a Maryland állambeli Keedysville-be költözött, ahol jogi titkárnőként dolgozott. Második férje, Bruce Wilder, akit akkor ismert meg, amikor megbízta őt egy könyvespolc megépítésével. 1985 júliusában házasodtak össze. Első házasságából két gyermek született, mindkettő fiú, második házasságából pedig három.

Karrierjét egy hóviharnak köszönheti: 1979 februárjában egy nagy hóvihar volt Keedysville-ben, ahol az írónő lakott, és mivel a vihar miatt nem tudott kimozdulni otthonából, hasznosan akarta tölteni az időt, ezért elkezdett történeteket írni. Ehhez az is hozzájárult, hogy egész életében sokat olvasott, és a családja sem idegenkedett az irodalomtól. Összesen mintegy 133 regényt írt, amelyek közül kilencet filmesítettek meg.

Kedvenc kategóriák

Cookies