Powered by Smartsupp

Jelenlegi hely

Heart Bones - A szív csontjai
- 9%

Heart Bones - A szív csontjai

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
336
Kiadás dátuma: 
2024
Olvasási idő:
8-9 óra
A szerelem néha akkor talál rád, amikor a legkevésbé számítasz rá. A szegénységben és nélkülözésben töltött gyermekkora után Beyah Grim kemény munkával végre kijuthat Kentuckyból: teljes...
RAKTÁRON - Küldési idő: 4-5 nap

Bővebben...

A szerelem néha akkor talál rád, amikor a legkevésbé számítasz rá. A szegénységben és nélkülözésben töltött gyermekkora után Beyah Grim kemény munkával végre kijuthat Kentuckyból: teljes ösztöndíjat kapott a Penn State Egyetemre. De két hónappal azelőtt, hogy jobbra fordulhatna a sora, egy váratlan haláleset után otthon nélkül marad, és kénytelen a nyár végét Texasban tölteni az apjával, akit alig ismer. Beyah csak abban bízik, hogy a nyár hamar eltelik, és sem ideje, sem türelme nincsen Samsonhoz, a szomszédban lakó gazdag, mindig komoly sráchoz. Kettejük között mégis olyan erős a szikra, hogy azt nem hagyhatják figyelmen kívül. Mivel a jövőjük az ország különböző sarkába szólítja őket, úgy döntenek, nem lehet köztük több felületes nyári románcnál. Sajnos azonban egyikük sem tudja, milyen örvény les rájuk, és a végén a szívüket talán a mélységbe ragadja. MEGINDÍTÓ TÖRTÉNET A MINDENT FELÜLÍRÓ SZERELEMRŐL. TikTok-szenzáció, egyre növekvő rajongótáborral. #BookTok, #OlvassEgyJót „Elszomorított, megmosolyogtatott, velük örültem, és velük sírtam. Egy újabb regény CoHo tollából, amit imádok.” – TheDramaQueen, moly.hu ISMERD MEG A KORTÁRS ROMÁNCOK KIRÁLYNŐJÉNEK LEGÚJABB SZÍVSZORÍTÓ TÖRTÉNETÉT! Szereted az érzéki, de tartalmas könyveket? Vidd haza nyugodtan, tetszeni fog! Fiatal nőknek, felső korhatár nélkül!

Adatok

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
336
Kiadás dátuma: 
2024

A szerzőről

Colleen Hoover (született Margaret Colleen Fennell; 1979. december 11.) amerikai írónő.

Colleen Hoover 1979-ben született Texasban. 2000-ben megházasodott, három fiukat nevelik férjével, Heath-szel. Szociális munkásnak tanult, ezen a területen dolgozott és tanított első könyve megjelenéséig. 2011-ben írta első könyvét, amit saját maga adott ki. Egy híres blogger méltatása után Collen Hoover a New York Times bestsellerlistájára került, és azóta minden könyvével sikerült felkerülnie rá. Elsősorban a romantikus és a fiatal felnőttkori regények műfajában ír. Leginkább a 2016-os, Velünk véget ér című romantikus regényéről ismert.

Kedvenc kategóriák

Cookies