Powered by Smartsupp

Jelenlegi hely

Így neveld a vikingedet
- 13%

Így neveld a vikingedet

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
76
Kiadás dátuma: 
2023
Olvasási idő:
1-2 óra
Fogatlan a jelentős viking hős, III. Hablaty Harákoló Harald teljesen jelentéktelen sárkánya volt. De ez nem volt mindig így... Volt idő, amikor Hablatynak nehezen ment a hősködés, Fogatlannak pedig még nehezebben ment a hősi sárkánykodás. Szófogadatlannak és pimasznak lenni nem olyan könnyű ám, mint amilyennek látszik - olvassátok hát Fogatlan...
RAKTÁRON - Küldési idő: 4-5 nap

Bővebben...

Fogatlan a jelentős viking hős, III. Hablaty Harákoló Harald teljesen jelentéktelen sárkánya volt.
De ez nem volt mindig így...
Volt idő, amikor Hablatynak nehezen ment a hősködés, Fogatlannak pedig még nehezebben ment a hősi sárkánykodás. Szófogadatlannak és pimasznak lenni nem olyan könnyű ám, mint amilyennek látszik - olvassátok hát Fogatlan tanácsait ahhoz, hogy neveljük a vikingedet!

2023-ban lesz 20 éve, hogy megjelent az Így neveld a sárkányodat sorozat első része. Ennek évfordulójából adjuk most ki az Így neveld a vikingedet című könyvet.

Az "Így neveld a sárkányodat" sorozat 20 éves jubileuma lehetőséget ad arra, hogy az olvasók és rajongók újra átéljék a történetet és emlékezzenek a kedvenc karaktereikre és jeleneteikre. Az évforduló emlékeztet bennünket arra, hogy az irodalom varázslatos világa sosem múlik el, és mindig van lehetőségünk arra, hogy az általa nyújtott élményekkel gazdagítsuk az életünket.

Adatok

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
76
Kiadás dátuma: 
2023

Kedvenc kategóriák

Cookies