Jelenlegi hely

Jeremy - A Poldark család 3.

Jeremy - A Poldark család 3.

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
384
Kiadás dátuma: 
2022
Olvasási idő:
9-10 óra
Ross Poldark élete legsötétebb órájával néz szembe. A családjában bekövetkezett tragikus halálesettől lesújtva Poldark százados azzal vezeti le gyászos indulatait, hogy a környék koldusszegény lakóit olyan cselekményre buzdítja, amit a korabeli brit törvények akasztással büntetnek. Az ügyben vállalt szerepe miatt bíróság elé állítják, Demelza...Bővebben >>
RAKTÁRON - Küldési idő: 4-5 nap

Bővebben...

Ross Poldark élete legsötétebb órájával néz szembe.

A családjában bekövetkezett tragikus halálesettől lesújtva Poldark százados azzal vezeti le gyászos indulatait, hogy a környék koldusszegény lakóit olyan cselekményre buzdítja, amit a korabeli brit törvények akasztással büntetnek. Az ügyben vállalt szerepe miatt bíróság elé állítják, Demelza pedig házasságuk zivatarai dacára próbál támogatókat fölhajtani a férjének, hogy megmentse őt, biztosítsa családjuk jövőjét. Mindazonáltal rosszakarókban ezúttal sincs hiány, akik örömmel látnák, ha Rosst elítélnék. Nem utolsósorban George Warleggan, a befolyásos bankár fenekedik ellenük, aki minden eddiginél ádázabbul rivalizál Ross-szal, és alattomos mesterkedése Poldarkék tönkretételével fenyeget.

Ilyen körülmények között jön világra
Ross és Demelza első fia, Jeremy Poldark…

A Poldark-sorozat Winston Graham életművének kiemelkedő remeke, amelyben a szerző páratlan tehetséggel idéz föl egy korszakot az akkor élt emberekkel, gazdagokkal és szegényekkel, hatalmasokkal és nincstelenekkel, sorsüldözöttekkel és szerelmesekkel, egy lebilincselő történetbe ágyazva, amit az olvasó nem felejt el egyhamar.

Feledkezz bele!

„A páratlan Winston Graham tollából…
aki mindent tudott, amit mások, meg még rengeteg egyebet is.”
– The Guardian –

Mélyedj el! Kapcsolj ki! Légy jelen!

14 éves kortól ajánljuk!

Adatok

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
384
Kiadás dátuma: 
2022

Kedvenc kategóriák

Cookies