Powered by Smartsupp

Jelenlegi hely

Londoni idegenek - Vörös és kék-sorozat 1.

Londoni idegenek - Vörös és kék-sorozat 1.

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
352
Kiadás dátuma: 
2023
Olvasási idő:
8-9 óra
"Olvasmányos, remek, szórakoztató történet! Nagyon várom a folytatást." – Könyvmolyok szerint a világ Valósággá válhat a plátói szerelem? Kate és Zoé Londonba költöznek, hogy tiszta lappal induljanak. A csodás főváros azonban sokkal több kalanddal várja a két testvért, mint amire valaha számítottak. A csöndes és visszahúzódó Kate-nek minden...Bővebben >>
RAKTÁRON - Küldési idő: 4-5 nap
- 13%

Bővebben...

"Olvasmányos, remek, szórakoztató történet!
Nagyon várom a folytatást." – Könyvmolyok szerint a világ

Valósággá válhat a plátói szerelem?

Kate és Zoé Londonba költöznek, hogy tiszta lappal induljanak. A csodás főváros azonban sokkal több kalanddal várja a két testvért, mint amire valaha számítottak.

A csöndes és visszahúzódó Kate-nek minden bátorságára szüksége lesz, ha ki akar lépni a rivaldafénybe. A magabiztos és sugárzó Zoé múltja azonban titkokat rejt, de nem hagyja, hogy ez beárnyékolja új életét.

Henry Marshall, az ördögien jóképű, elismert angol színész a „véletlennek” köszönhetően Kate és Zoé szomszédja. Ben Baker pedig az ő, szintén lenyűgözően sármos testőre.

Henry és Ben személyében, a múltbéli csalódások után, a szomszédból kopogtat be a lányok életébe a nem várt szerelem. A testvérek legmélyebb érzései törnek a felszínre, hiába próbálják azokat elnyomni. Hiszen az igaz szerelmet és annak következményeit nem lehet elkerülni.

Budai Gina megtörtént eseményeken alapuló regénysorozata könnyedén magával ragadja az olvasót. A szereplők bőrébe bújhatunk, és együtt ülhetünk fel erre az érzelmi hullámvasútra.

Adatok

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
352
Kiadás dátuma: 
2023

Kedvenc kategóriák

Cookies