Jelenlegi hely

Makrancos Kata; Rómeó és Júlia - Regényes Shakespeare

Makrancos Kata; Rómeó és Júlia - Regényes Shakespeare

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
200
Kiadás dátuma: 
2021
Olvasási idő:
4-5 óra
Drámát nem könnyű olvasni – regényt sokkal könnyebb! A regényes Shakespeare-átiratok megőrzik az eredeti cselekményt, az eredeti helyszíneket, de megközelíthetőbb formába öntik a történeteket: így a kamasz olvasó közelebb kerülhet a szereplők belső világához, vívódásaihoz, és könnyen azonosulhat velük. Hiszen Shakespeare darabjai ma is érvényesen...Bővebben >>
RAKTÁRON - Küldési idő: 4-5 nap

Bővebben...

Drámát nem könnyű olvasni – regényt sokkal könnyebb! A regényes Shakespeare-átiratok megőrzik az eredeti cselekményt, az eredeti helyszíneket, de megközelíthetőbb formába öntik a történeteket: így a kamasz olvasó közelebb kerülhet a szereplők belső világához, vívódásaihoz, és könnyen azonosulhat velük. Hiszen Shakespeare darabjai ma is érvényesen szólnak a kamaszokhoz – szereplői is sokszor szinte gyerekek, és dilemmáik ugyanúgy foglalkoztatják a mai olvasókat, mint a régieket.
Két szerelmes történet található a kötetben: a Rómeó és Júlia és a Makrancos Kata, egy tragédia és egy komédia – mindkettőben igazi szerelem és társadalmi elvárások ütköznek. Mindkettőben mély a konfliktus, de jelen van a gyógyító humor és a mindent elsöprő érzelem.

Adatok

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
200
Kiadás dátuma: 
2021

Kedvenc kategóriák

Cookies