Powered by Smartsupp

Jelenlegi hely

Maradéktalanul - Használjunk fel mindent változatosan
- 13%

Maradéktalanul - Használjunk fel mindent változatosan

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
288
Kiadás dátuma: 
2023
Olvasási idő:
7-8 óra
HOZZUK KI MINDENBŐL A LEGTÖBBET! Ez a könyv a hétköznapokkal zsonglőrködőknek szól, akik sok területen próbálnak helytállni, mégis fontos nekik, hogy házi, gyorsan elkészülő, tápláló ételek kerüljenek az asztalra, a megfizethetőséget, a változatosságot és a fenntarthatóságot szem előtt tartva. Segítségével többé nem kell élelmet, időt és energiát...
RAKTÁRON - Küldési idő: 4-5 nap

Bővebben...

HOZZUK KI MINDENBŐL A LEGTÖBBET!

Ez a könyv a hétköznapokkal zsonglőrködőknek szól, akik sok területen próbálnak helytállni, mégis fontos nekik, hogy házi, gyorsan elkészülő, tápláló ételek kerüljenek az asztalra, a megfizethetőséget, a változatosságot és a fenntarthatóságot szem előtt tartva.

Segítségével többé nem kell élelmet, időt és energiát pazarolni a konyhában. Ráadásul sosem fogyunk ki az ötletekből sem, hogy mit is főzzünk.

8 fejezet, 8 szezonális bevásárlókosár, és amit tartalmaznak:
* Több mint 230 recept – alternatív ízkombinációkkal, hogy az éppen otthon lévő alapanyagokat hasznosíthassuk (és soha ne unatkozzunk!).
* Frappáns ötletek a hozzávalók maradéktalan felhasználására, hogy a kevesebb több legyen.
* Mentő ötletek az elfáradt zöldségek, gyümölcsök, az általában kidobásra kerülő részek és a maradékok új életre keltésére.

És ha valóban mindent MARADÉKTALANUL hasznosítunk, másképpen fogunk vásárolni, főzni és táplálkozni.

Adatok

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
288
Kiadás dátuma: 
2023

Kedvenc kategóriák

Cookies