Jelenlegi hely

Második látásra

Második látásra

Kötésmód: 
Fűzve
Oldalszám: 
462 oldal
Kiadás dátuma: 
2020
Olvasási idő:
11-12 óra
Vermont államban egy kisváros élete teljesen felbolydul, amikor az egyik lakó eladja a telkét, hogy egy modern üzletközpontot építhessenek rá. A helyi abenaki indiántörzs tiltakozik, hiszen hitük szerint a föld a törzs ősi temetkezési helye. Amikor...Bővebben >>
RAKTÁRON - Küldési idő: 4-5 nap
- 3%

Bővebben a könyvről

Vermont államban egy kisváros élete teljesen felbolydul, amikor az egyik lakó eladja a telkét, hogy egy modern üzletközpontot építhessenek rá. A helyi abenaki indiántörzs tiltakozik, hiszen hitük szerint a föld a törzs ősi temetkezési helye. Amikor sokasodnak a természetfeletti jelenségek a környéken, a befektető, hogy lenyugtassa a kedélyeket, egy szellemvadászt bíz meg, hogy kiderüljön: kísértetek márpedig nincsenek. A megbízott szellemvadász, Ross, kísértetek helyett egy gyilkossági nyomozásban találja magát, miközben ő maga is legszívesebben megszabadulna az életétől.

Adatok

Kötésmód: 
Fűzve
Oldalszám: 
462 oldal
Kiadás dátuma: 
2020
Méret: 
22 x 14 cm

A szerzőről

Jodi Lynn Picoult (Nesconset, Long Island, New York, 1966. május 19. –) amerikai író.

Jodi Lynn Picoult a Long Island-i Nesconsetben született. A Princetoni Egyetemre járt, ahol írást tanult. Az egyetemi évek alatt két novellát is publikált a Seventeen magazinban. Miután végzett, többféle munkába is belefogott: többek között szövegkönyvek szerkesztésébe, tanításba, de dolgozott a Wall Streeten is. Mesterszintű tanári diplomát szerzett a Harvard Egyetemen. Picoult három gyermekével, férjével és kutyájával egy New Hampshire-i kisvárosban él. Hétvégéken nem ír, azt teljesen a családjának szenteli, de azt leszámítva teljesen munkamániás. Gyorsan dolgozik: körülbelül kilenc hónap alatt ír meg egy könyvet.

Első könyve 1992-ben jelent meg Songs of the Humpback Whale címmel, első sikeresebb könyve azonban a 2004-ben megjelenő Nővérem húga volt, melyet Cameron Diaz főszereplésével meg is filmesítettek. Eddig megjelent regényeivel számos díjat nyert, kötetei világszerte rendszeresen vezetik az eladási listákat. Könyvei hitelesebbé tételéért sok mindent megtett már: a Sorsfordítók kedvéért bevonult egy napra a börtönbe, az Egyszerű igazság című alkotásáért egy hétig együtt élt egy amish családdal, és megtanulta, hogyan kell tehenet fejni, a Második látásra miatt még a szellemvadászatra is hajlandó volt.  A tizedik kör alkotási folyamata alatt pedig Alaszkába utazott egy eszkimó faluba, ahol végigszurkolt egy kutyaszánhúzó versenyt.

Kedvenc kategóriák

Cookies