Powered by Smartsupp

Jelenlegi hely

Mielőtt újrakezdeném - Szerelmek a Miljacka két partján 2.

Mielőtt újrakezdeném - Szerelmek a Miljacka két partján 2.

Kötésmód: 
keménytábla
Oldalszám: 
352
Kiadás dátuma: 
2024
Olvasási idő:
8-9 óra
Egy utazás felkavarja az emlékeket, egy találkozás felforgatja az érzelmeket. Marko egy nap tudomást szerez Szarajevóban élő féltestvéréről. Miközben hosszú ideig egy bátyra vágyott, most úgy érzi, nem készült fel a találkozásra. Dühös nemrégiben elhunyt apjára, amiért eltitkolta előle a testvérét. Azonban kérésének eleget akar tenni, ezért...Bővebben >>
RAKTÁRON - Küldési idő: 4-5 nap
- 9%

Bővebben...

Egy utazás felkavarja az emlékeket, egy találkozás felforgatja az érzelmeket.

Marko egy nap tudomást szerez Szarajevóban élő féltestvéréről. Miközben hosszú ideig egy bátyra vágyott, most úgy érzi, nem készült fel a találkozásra. Dühös nemrégiben elhunyt apjára, amiért eltitkolta előle a testvérét. Azonban kérésének eleget akar tenni, ezért felkeresi őt.

Közben rádöbben, hogy rég feladta az álmait. Párkapcsolata kiüresedett. Boldogság és öröm nélkül éli elfásult, szürke életét. És mindezek tetejébe azok árulják el és esküdnek össze ellene, akikről soha nem gondolta volna…

Vajon az ott töltött napok során hagyja, hogy életét – ahogy eddig is – a körülmények alakítsák, vagy visszaveszi az irányítást felette? De negyvenen túl megérdemli újra a boldogságot, akár egy új szerelmet?

A történet rámutat, hogy egyes kezdetek véget érnek, és a végek kezdetté válnak, és hogy nemcsak a gonoszság, de a jóság is körbevesz bennünket. A Szabadkán, Szegeden és Szarajevóban játszódó regény sodró lendületű, olykor meditatív alkotás, amely bepillantást enged az 1990-es években dúló délszláv háború megrázó és drámai eseményeibe is.

Pap Éva nagy sikerű Mielőtt lemegy a nap című művének folytatásában együtt élhetjük át a szereplőkkel a szenvedést, a félelmet, a reményt és az örömet, és részt vehetünk egy belső utazáson is.

„Egy újabb remekmű a szerzőtől.” – Angela Murinai író

Adatok

Kötésmód: 
keménytábla
Oldalszám: 
352
Kiadás dátuma: 
2024

A szerzőről

Pap Éva (Szeged, 1969. április 6. –) magyar regény- és novellaíró.

Szegeden született, és ugyanitt végezte tanulmányait. A Közgazdasági Szakközépiskola után a Juhász Gyula Tanárképző Főiskola hallgatója volt. Tanulmányai befejezését követően a Bartók Béla Művelődési Központ népművelő munkatársa volt. Ez idő alatt rövid ideig újságírással is foglalkozott.

1999-ben házasodott össze Ivkovic-Ivandekic Danijellel, aki szabadkai származású. Egy gyermekük született, Ivkovic Andrej. E többnemzetiségű, bunyevác-magyar családi vonatkozás miatt a szerző erőteljesen kötődik a Vajdasághoz, és arra törekszik, hogy megismerje és megértse az ott élő magyarok életét, múltját, jelenét. Regényei is ezeken a gyakran történelmi helyszíneken, a volt Jugoszlávia területén játszódnak. 2017-től ír folyamatosan, kezdetben novellákat publikált, amelyek neves irodalmi folyóiratokban jelentek meg: Irodalmi Jelen, Pannon Tükör, Opus irodalmi folyóirat.

Kedvenc kategóriák

Cookies