Jelenlegi hely

A negyedik arany

A negyedik arany

Kötésmód: 
keménytábla
Oldalszám: 
160
Kiadás dátuma: 
2023
Olvasási idő:
3-4 óra
Egy könyv Magyarország új hőseiről, akikkel egy júliusi szombaton együtt úsztunk a boldogságban. Egy könyv több lebilincselően izgalmas mérkőzésről, melyek végén a magyar válogatott mindig egyetlen góllal, de nyert. Egy könyv az utolsó másodpercben kivívott győzelemről és az aranyérmet érő ötméteres védésekről.Egy könyv az útról, melynek során...Bővebben >>
RAKTÁRON - Küldési idő: 4-5 nap

Bővebben...

Egy könyv Magyarország új hőseiről, akikkel egy júliusi szombaton együtt úsztunk a boldogságban.
Egy könyv több lebilincselően izgalmas mérkőzésről, melyek végén a magyar válogatott mindig egyetlen góllal, de nyert.
Egy könyv az utolsó másodpercben kivívott győzelemről és az aranyérmet érő ötméteres védésekről.Egy könyv az útról, melynek során igazi, legyőzhetetlen csapattá vált tizenöt igen eltérő személyiségű harcos.
Egy könyv arról, miként edződött győztes hadvezérré Varga Zsolt, aki játékosként szellemi vezetője volt a 2000-ben olimpiai bajnok együttesnek.
Egy könyv a hitről, az akaratról, az alázatról, a vasfegyelemről és a zsenialitásról, mely így, együtt világhódítássá ötvöződött.

Igen, ez az a könyv, amely képekben és eddig nem publikált történetek elmesélésével felidézi, hogyan lett 1973, 2003, 2013 után negyedszer is világbajnok a magyar férfi vízilabda-válogatott.

Adatok

Kötésmód: 
keménytábla
Oldalszám: 
160
Kiadás dátuma: 
2023

Kedvenc kategóriák

Cookies