Jelenlegi hely

Ninth House - A kilencedik ház - Alex Stern 1.

Ninth House - A kilencedik ház - Alex Stern 1.

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
568
Kiadás dátuma: 
2022
Olvasási idő:
14-15 óra
Miért épp ő? Mi a csapda? Galaxy „Alex” Stern a Yale Egyetem legfurcsább elsőévese. Hippi anyja nevelte fel Los Angelesben, a középiskolát sem fejezte be, drogdíler haverok között és alkalmi munkákból élt, húszévesen pedig egy rejtélyes gyilkossági ügy egyetlen túlélője lett. A kórházi ágyán kínálják fel neki a második esélyt, a felvételt a világ...Bővebben >>
RAKTÁRON - Küldési idő: 4-5 nap
- 13%

Bővebben...

Miért épp ő? Mi a csapda?

Galaxy „Alex” Stern a Yale Egyetem legfurcsább elsőévese. Hippi anyja nevelte fel Los Angelesben, a középiskolát sem fejezte be, drogdíler haverok között és alkalmi munkákból élt, húszévesen pedig egy rejtélyes gyilkossági ügy egyetlen túlélője lett. A kórházi ágyán kínálják fel neki a második esélyt, a felvételt a világ egyik legrangosabb egyetemére. De miért neki? És ki mozgatja a szálakat?

Alex hamarosan különleges képessége miatt és a titokzatos jótevői megbízásából a Yale titkos társaságainak okkult tevékenységét felügyeli. A tiltott mágia alkalmazása viszont baljósabb és veszélyesebb, mint ahogy azt akár a legparanoiásabb elme is elképzelheti.

FELÉLESZTIK A HOLTAKAT, ÉS NÉHA AZ ÉLŐK A PRÉDÁK…

„Volt az életemnek egy hete, amikor ízlelgettem
ennek a furcsa és mély világnak minden szavát.
Imádtam ezt a történetet. A csontjaimba ivódott,
és az álmaimban élt.” – Paul Bunyun, goodreads.com

„A legjobb fantasyregény, amit az utóbbi években olvastam…
Bardugo képzelőereje bámulatos.” – Stephen King

„Hátborzongató és érdekfeszítő.” – Stephen Cummins, amazon.com

„Valóban fantasztikus könyv… A világépítés sziklaszilárd,
a cselekmény lendületes, és máris kíváncsi vagyok a folytatásra.”
– Library Journal

A legeredetibb horror-mitológia, amit az utóbbi időben olvastam!
Fantasztikus!” – Lisa Schulz, amazon.com

Szereted a fantáziadús, érzéki, tartalmas könyveket?
Vidd haza nyugodtan, tetszeni fog!

17 éves kortól ajánljuk!

Adatok

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
568
Kiadás dátuma: 
2022

A szerzőről

Leigh Bardugo (Jeruzsálem, 1975. április 6. –) amerikai fantasy író.

Bardugo Jeruzsálemben, Izraelben született 1975. április 6-án, majd Los Angelesben, Kaliforniában nőtt fel, ahol nagyszülei nevelték. Yale Egyetemen tanult, 1997 tavaszán angol szakon diplomázott. A Wolf’s Head titkos társaság tagja volt. Első regénye megjelenése előtt másolással és újságírással foglalkozott, valamint smink és speciális effektek terén is dolgozott.

 Leginkább fiatal felnőtteknek szóló Grishaverse regényeiről ismert, melyek közé tartozik a Shadow and Bone trilógia, a Six of Crows duológia és a King of Scars duológia. Emellett elismerést kapott a paranormális fantasy műfajban írt felnőtteknek szóló debütáló regényéért, a Ninth House-ért. A Shadow and Bone és a Six of Crows sorozatokat adaptálták a Netflix Shadow and Bone című sorozatává, míg a Ninth House-t az Amazon Studios fogja adaptálni; mindkét műben Bardugo végrehajtó producerként vesz részt.

Kedvenc kategóriák

Cookies