Jelenlegi hely

Vajon miért veszekszünk?

Vajon miért veszekszünk?

Kötésmód: 
keménytábla
Oldalszám: 
32
Kiadás dátuma: 
2022
Olvasási idő:
1 óra
A könyvből megtudhatod, egyáltalán miért vitatkozunk és veszekedu¨nk, hogyan kell szabályosan vitatkozni, hogy lehet megakadályozni a veszekedéseket, és ami még ennél is fontosabb: hogyan kell kibéku¨lni. Tudjuk, hogy veszekedni butaság, mégsem sikeru¨l elkeru¨lni: hébe-hóba biztos te is összeveszel a barátaiddal, civakodsz a testvéreiddel,...Bővebben >>
RAKTÁRON - Küldési idő: 4-5 nap
- 13%

Bővebben...

A könyvből megtudhatod, egyáltalán miért vitatkozunk és veszekedu¨nk, hogyan kell szabályosan vitatkozni, hogy lehet megakadályozni a veszekedéseket, és ami még ennél is fontosabb: hogyan kell kibéku¨lni.
Tudjuk, hogy veszekedni butaság, mégsem sikeru¨l elkeru¨lni: hébe-hóba biztos te is összeveszel a barátaiddal, civakodsz a testvéreiddel, vitatkozol a szu¨leiddel. Olykor a szu¨leid is összeszólalkoznak egymással vagy a szomszédokkal. Miért vitatkozunk és veszekedu¨nk? Mi mindenen lehet összekapni? Mit érzu¨nk, amikor veszekszu¨nk? Hol a határ a veszekedésben? Hogyan közvetíthet valaki a vitázó felek között?
A könyvből megtudhatod, hogyan kell szabályosan vitatkozni, hogy lehet megakadályozni a veszekedéseket, és ami még ennél is fontosabb: hogyan kell kibéku¨lni.

Adatok

Kötésmód: 
keménytábla
Oldalszám: 
32
Kiadás dátuma: 
2022

Kedvenc kategóriák

Cookies