Jelenlegi hely

Szív Mágia - Fedezd fel a mindennapjaidban rejlő varázslatot

Szív Mágia - Fedezd fel a mindennapjaidban rejlő varázslatot

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
267
Kiadás dátuma: 
2022
Olvasási idő:
6-7 óra
Kapcsolódj a benned rejlő varázslatos és kiapadhatatlan erőhöz! Kövesd Harmony Nice tanácsait, ismerd meg az önszeretet és az öngondoskodás mágikus szertartásait. A szerző végigvezet a gyógyulás útján. Átalakító erejű varázslatokkal, rituálékkal, tarot-terítésekkel, receptekkel és naplóírást segítő tippekkel mutatja meg, hogyan nyílhatsz meg a...Bővebben >>
RAKTÁRON - Küldési idő: 4-5 nap
- 13%

Bővebben...

Kapcsolódj a benned rejlő varázslatos és kiapadhatatlan erőhöz!

Kövesd Harmony Nice tanácsait, ismerd meg az önszeretet és az öngondoskodás mágikus szertartásait. A szerző végigvezet a gyógyulás útján. Átalakító erejű varázslatokkal, rituálékkal, tarot-terítésekkel, receptekkel és naplóírást segítő tippekkel mutatja meg, hogyan nyílhatsz meg a téged körülvevő világ mágiája előtt, és hogyan szabadulhatsz meg azoktól a dolgoktól, amelyek akadályoznak ebben.
Tudd meg, hogyan ültetheted át a wiccában rejlő filozófiát és tudást a gyakorlatba, hogyan használhatod, hogy javítsd a kapcsolatodat a téged körülvevő világgal és – ami a legfontosabb – önmagaddal.
Harmony olyan módszereket tár eléd, amelyek segítenek összekapcsolódni a természeti erőkkel és megtalálni azt az utat, amely a valódi boldogságodat szolgálja. Használd ezt az energiát a megismerés és jóllét felé vezető úton.

- Varázslat az elmének – az intuíció és az önbizalom mágikus felébresztése
- Varázslat a testnek – a mágikus életmód elsajátítása, gondoskodás, pihenés, testmozgás
- Varázslat a léleknek – önmagad megismerése és ünneplése, gyógyulás és elengedés
- Varázslat a világnak – vágyaid kifejezésre juttatása, mágikus védelem és tisztulás

„Az élet nem az állandó fejlődésről szól, hanem arról a képességről, hogy nyitottak maradjunk a fejlődésre. Higgy a mágiában, higgy az intuíciódban, és légy kíméletes önmagaddal az út során.”

Adatok

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
267
Kiadás dátuma: 
2022

Kedvenc kategóriák

Cookies