Jelenlegi hely

Ha elmondtam volna

Ha elmondtam volna

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
400
Kiadás dátuma: 
2024
Olvasási idő:
9-10 óra
Bárcsak évekkel ezelőtt megmondtam volna neki, hogy szeretem, akkor most nem lennék itt... Finn mindig is szerette Autumn-t. Mert Autumn nem egyszerűen a szomszéd lány vagy az anyja legjobb barátnőjének lánya; Autumn a mindene. De ő nem a barátnője. A barátnője Sylvie, és Finn nem akar fájdalmat okozni neki, ezért Autumn nem tudhatja, mit érez...Bővebben >>
RAKTÁRON - Küldési idő: 4-5 nap
- 9%

Bővebben...

Bárcsak évekkel ezelőtt megmondtam volna neki, hogy szeretem, akkor most nem lennék itt...
Finn mindig is szerette Autumn-t. Mert Autumn nem egyszerűen a szomszéd lány vagy az anyja legjobb barátnőjének lánya; Autumn a mindene. De ő nem a barátnője. A barátnője Sylvie, és Finn nem akar fájdalmat okozni neki, ezért Autumn nem tudhatja, mit érez valójában iránta.
Finn legjobb barátja, Jack nem ennyire biztos ebben. Látta már együtt kettejüket. Az nem lehet, hogy Autumn nem tudja. És hogyan kellene támogatnia és egyben védelmeznie Finnt, amikor a szívfájdalom elkerülhetetlennek tűnik?
Autumn könyvekkel veszi körül magát, és saját sorsát akarja megírni - de a való életben az ember nem mindig kap új fejezetet; a sors kegyetlen tud lenni a szerelmesekhez.
Ez a három, különböző nézőpontból elbeszélt történet igazságok, tragédiák és váratlan, gyógyító kötelékek láncolatán keresztül folytatja Finn és Autumn szerelmének tragikus történetét.

Adatok

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
400
Kiadás dátuma: 
2024

Kedvenc kategóriák

Cookies