Powered by Smartsupp

Jelenlegi hely

7 év után
- 9%

7 év után

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
468
Kiadás dátuma: 
2024
Olvasási idő:
11-12 óra
Hayden Ravensdale az egyik legelőkelőbb angol arisztokrata dinasztia sarja, a családi vállalatkomplexum egyetlen örököseként a gazdagok és kiváltságosok látszatra gondtalan életét éli. Ám amikor a véletlen az útjába sodorja a vonzó, szabadszellemű és öntudatos joghallgatót, Lana Bellt, a fiatal férfi élete a feje tetejére áll. Úgy tűnik az ég is...
Előrendelhető
Várható megjelenés: 2024.10.06.
Előrendelés
7 év után
Várható megjelenés: 2024.10.06.
Előrendelés

Bővebben...

Hayden Ravensdale az egyik legelőkelőbb angol arisztokrata dinasztia sarja, a családi vállalatkomplexum egyetlen örököseként a gazdagok és kiváltságosok látszatra gondtalan életét éli. Ám amikor a véletlen az útjába sodorja a vonzó, szabadszellemű és öntudatos joghallgatót, Lana Bellt, a fiatal férfi élete a feje tetejére áll. Úgy tűnik az ég is egymásnak teremtette őket, de a tökéletes tündérmese hamarosan rémálommá válik. Mikor Lana nyomatatlanul eltűnik az eljegyzésük éjszakáján, Hayden számára gyötrelmes pokoljárás veszi kezdetét.
7 fájdalommal és kétségekkel teli év után a végzet ismét összehozza őket, de hamar kiderül, hogy az egymásnak okozott sebeik korántsem gyógyultak be.
Hayden és Lana a kétely, gyanakvás és vad szenvedély örvényében próbál rájönni, VAJON ELÉG-E A SZERELEM OTT, AHOL HIÁNYZIK A BIZALOM.

Jubileumi kiadás.

Adatok

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
468
Kiadás dátuma: 
2024

Kedvenc kategóriák

Cookies