Powered by Smartsupp

Jelenlegi hely

Látogatás hangok birodalmába L-J-R - Fejlesztő élménytár a L és R hangok gyakorlásához
- 9%

Látogatás hangok birodalmába L-J-R - Fejlesztő élménytár a L és R hangok gyakorlásához

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
72
Kiadás dátuma: 
2019
Olvasási idő:
1-2 óra
A Látogatás a hangok birodalmába a L-J-R hangok helyes kiejtésének gyakorlásához nyújt segítséget szülőknek és szakembereknek egyaránt. A könyv anyaga az artikulációs terápia azon szakaszán használható, ahol a tanult hangot a logopédus már kialakította és rögzítette. A könyv használata az otthoni gyakorlás során elengedhetetlen a gyermek...
RAKTÁRON - Küldési idő: 4-5 nap

Bővebben...

A Látogatás a hangok birodalmába a L-J-R hangok helyes kiejtésének gyakorlásához nyújt segítséget szülőknek
és szakembereknek egyaránt. A könyv anyaga az artikulációs terápia azon szakaszán használható, ahol a tanult hangot a logopédus már kialakította és rögzítette.
A könyv használata az otthoni gyakorlás során elengedhetetlen a gyermek fejlődéséhez, az iskolakezdéshez és erősíti a gyermek – szülő kapcsolatát a játékos feladatok megoldása során. A könyv anyaga segíti a gyermekek szókincsének gazdagítását is.
Egyedülálló a logopédia kiadványok sorában: modern, színes képek, képregényszerű oldalak, versek és változatos feladatok várják a gyermeket, szülőt, szakembert egyaránt. A kiadvány alkalmas a kisiskolás életkorú gyermekek érdeklődésének fenntartására, így segítve a hatékony otthoni vagy logopédiai terápiás foglalkozást.

A kialakított hangok automatizálása türelmet és kitartást igényel, a fokozatosan nehezedő és a jót megerősítő feladatokkal lehet eredményt elérni. Az óvodás gyermekek beszédkészsége csak a szülő és a szakember együttműködésével teljesedhet ki, így ez a Látogatás könyv is kiváló partner lesz a L-J-R hangok gyakorlásában.
Látogassunk el együtt a hangok birodalmába!
Szabó Szilvia

Adatok

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
72
Kiadás dátuma: 
2019

Kedvenc kategóriák

Cookies