Powered by Smartsupp

Jelenlegi hely

Lázadó szívek - #POV
- 13%

Lázadó szívek - #POV

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
448
Kiadás dátuma: 
2024
Olvasási idő:
11-12 óra
Budapestet átszeli egy misztikus folyó, a Duna. Ismeretlen titkokat és ősi mágiát rejt a mélye. 1956-ot írunk. Tisza Csilla disszidálni készül. Már minden készen áll, hogy megvalósítsa a tervét, amikor egy reggel nyomába ered az ÁVH – a gyilkos szervezet, amely a szülei haláláért is felelős. Csilla varázslatos módon megmenekül, és lázadó városban...
RAKTÁRON - Küldési idő: 4-5 nap

Bővebben...

Budapestet átszeli egy misztikus folyó, a Duna. Ismeretlen titkokat és ősi mágiát rejt a mélye.
1956-ot írunk. Tisza Csilla disszidálni készül. Már minden készen áll, hogy megvalósítsa a tervét, amikor egy reggel nyomába ered az ÁVH – a gyilkos szervezet, amely a szülei haláláért is felelős.
Csilla varázslatos módon megmenekül, és lázadó városban hamarosan új barátokra lel. De vajon megbízhat-e bennük egy olyan világban, ahol a bizalom a legnagyobb kincs?
A kérdések és a történések úgy követik egymást, ahogy a Duna kanyarulatai, míg Csilla már abban sem biztos, hogy a menekülés a legjobb út. Talán tehet valamit, talán a maga módján ő is harcolhat a szabadságért.
Csilla története súlyos döntésekről, felismerésekről, varázslatról, érzelmekről és bátorságról szól. A forradalom lázában égő Budapestre kalauzolja az olvasót, ahol a történelem keveredik a Duna mágiájával és a zsidó kultúrával

Adatok

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
448
Kiadás dátuma: 
2024

Kedvenc kategóriák

Cookies