Powered by Smartsupp

Jelenlegi hely

Állj önmagad mellé - Három pszichológiai alapelv az egészséges önbecsüléshez és önszeretethez
- 9%

Állj önmagad mellé - Három pszichológiai alapelv az egészséges önbecsüléshez és önszeretethez

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
224
Kiadás dátuma: 
2024
Olvasási idő:
5-6 óra
Hogyan tudunk egészséges önbecsülésen és önszereteten alapuló, teljes életet élni, amelyben nem gátolnak minket a félelmeink és a magunkra vonatkozó negatív elképzeléseink? Milyen módon alakíthatunk ki olyan kapcsolatokat, amelyekben fejlődhetünk, nem pedig megrekedünk? Hogyan teremthetjük meg azokat a helyzeteket, ahol kibontakoztathatjuk az...
RAKTÁRON - Küldési idő: 4-5 nap

Bővebben...

Hogyan tudunk egészséges önbecsülésen és önszereteten alapuló, teljes életet élni, amelyben nem gátolnak minket a félelmeink és a magunkra vonatkozó negatív elképzeléseink? Milyen módon alakíthatunk ki olyan kapcsolatokat, amelyekben fejlődhetünk, nem pedig megrekedünk? Hogyan teremthetjük meg azokat a helyzeteket, ahol kibontakoztathatjuk az önmagunkban rejlő lehetőségeket?
Könyvemben a fenti kérdésekre szeretnék választ adni. Ahhoz, hogy tudjuk, hogyan érhetjük el ezeket a célokat, tisztában kell lennünk azokkal a külső és belső akadályokkal is, amelyek nehezítik, gátolják ezeknek a minőségeknek a megvalósítását az életünkben, ezáltal pedig a szenvedés előidézővé és fenntartóivá válnak. Ha megismerjük és kezeljük a lelki szenvedés okait, emellett pedig erősítjük egészséges működéseinket, akkor esélyt adunk magunknak egy egészséges önbecsülésen és önszereteten alapuló, kiteljesedett életre.
Részlet a Bevezetésből

Adatok

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
224
Kiadás dátuma: 
2024

Kedvenc kategóriák

Cookies