Powered by Smartsupp

Jelenlegi hely

Megúszós kaják 3
- 8%

Megúszós kaják 3

Kötésmód: 
Keménytáblás
Oldalszám: 
256
Kiadás dátuma: 
2024
Olvasási idő:
6-7 óra
Az ételek vadiújak, az elv viszont változatlan: ne a főzést úszd meg, hanem a mosogatást, a hosszú előkészületeket, a rumlit és a véget nem érő alapanyag-vadászatot! Itt van Fördős Zé legnépszerűbb szakácskönyvsorozatának...
RAKTÁRON - Küldési idő: 2-3 nap

Bővebben...

Az ételek vadiújak, az elv viszont változatlan: ne a főzést úszd meg, hanem a mosogatást, a hosszú előkészületeket, a rumlit és a véget nem érő alapanyag-vadászatot!

Itt van Fördős Zé legnépszerűbb szakácskönyvsorozatának következő része, a Megúszós kaják 3!



Összesen 103 kipróbált receptet találsz benne, amik pikk-pakk elkészíthetőek, mégis isteniek!

Van köztük egyedényes étel, tészta, air fryeres kaja, szendvics, saláta, desszert és vendégváró nasi is.

Akár egy laza vasárnapi családi menüről van szó, akár a haverok jönnének át vagy csak magadnak főznél valami rapid vacsit,

kapd le a polcról ezt a könyvet.

Adatok

Kötésmód: 
Keménytáblás
Oldalszám: 
256
Kiadás dátuma: 
2024
Méret: 
25 x 19 cm
ISBN: 
9786156686015

A szerzőről

Fördős Zoltán, művésznevén Fördős Zé (Budapest, 1977. január 11.) magyar gasztroblogger, televíziós műsorvezető, szerző, a Street Kitchen házigazdája, A Konyhafőnök állandó műsorvezetője és egyben zsűritagja is.

Ötévesen szippantotta be a gasztronómia, akkor mutatta meg neki a nagymamája és édesapja, hogyan is működik egy étterem konyhája. A Xántus János Idegenforgalmi Középiskolában érettségizett, ezután pedig a Budapesti Gazdasági Főiskola Vendéglátó és Szálloda szakának volt hallgatója, ahol Vendéglátó szakmenedzser képesítést szerzett.

Öccsével, Fördős Petivel 2012-ben indította útjára a Szárnyas Ízvadász című gasztroblogot, ennek az utódja a mai Street Kitchen-portál. 2014 óta az RTL Klub A Konyhafőnök című főzőműsorának zsűritagja, 2020-ig összesen 13 évadban szerepelt. 2014-ben A Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban is feltűnt. 2016-ban műsorvezetője volt a Farm című valóságshow-nak Nádai Anikóval együtt. Többször feltűnt a Gyertek át! című műsorban vendégként.

Kedvenc kategóriák

Cookies