Powered by Smartsupp

Jelenlegi hely

Anne és a Szivárvány-völgy (új kiadás)
- 9%

Anne és a Szivárvány-völgy (új kiadás)

Kötésmód: 
keménytábla
Oldalszám: 
264
Kiadás dátuma: 
2024
Olvasási idő:
6-7 óra
A címben szereplő Szivárvány-völgy nemcsak Anne Shirley és Gilbert Blythe gyermekeinek idilli játszóhelye, de a felhőtlen gyermeki boldogság metaforája is. Az álmok, az ártatlanság, az önfeledt játék, a barátságok születésének megszentelt helyszíne, „a mesék tündérbirodalma”, amin a legjobb barátaikkal, a Meredith gyerekekkel osztoznak. Gerald,...
Előrendelhető
Várható megjelenés: 2024.10.07.
Előrendelés
Anne és a Szivárvány-völgy (új kiadás)
Várható megjelenés: 2024.10.07.
Előrendelés

Bővebben...

A címben szereplő Szivárvány-völgy nemcsak Anne Shirley és Gilbert Blythe gyermekeinek idilli játszóhelye, de a felhőtlen gyermeki boldogság metaforája is. Az álmok, az ártatlanság, az önfeledt játék, a barátságok születésének megszentelt helyszíne, „a mesék tündérbirodalma”, amin a legjobb barátaikkal, a Meredith gyerekekkel osztoznak.
Gerald, Faith, Una és Carl Meredith Glen St. Mary új lelkészének gyermekei, akik édesanyjuk elvesztése után és legfőképpen édesapjuk legendás szórakozottsága miatt önmagukat kénytelenek nevelni – több-kevesebb sikerrel. Sajátos helyzetükből és színes egyéniségükből következően számtalan zűrzavaros vagy épp mulatságos helyzetbe keverednek, és rendszeresen felbolygatják a nyugodt kisváros életét.
A gyermekkor boldog időszakának egyrészt a felnőtt lét elkerülhetetlensége – ami idővel eltávolítja a gyerekeket egymástól –, másrészt az első világháború kitörésének nyomasztó közelsége vet véget, ami szintúgy árnyat vet a jelenükre, és azzal fenyeget, hogy semmi nem lesz már ugyanolyan többé.

Adatok

Kötésmód: 
keménytábla
Oldalszám: 
264
Kiadás dátuma: 
2024

Kedvenc kategóriák

Cookies