Powered by Smartsupp

Jelenlegi hely

Bizonyíték: van élet az élet után - Megdöbbentő eredmények a túlvilági élet létezéséről öt évtizednyi halálközeliélmény-kutatás
- 13%

Bizonyíték: van élet az élet után - Megdöbbentő eredmények a túlvilági élet létezéséről öt évtizednyi halálközeliélmény-kutatás

Kötésmód: 
keménytábla
Oldalszám: 
285
Kiadás dátuma: 
2024
Olvasási idő:
7-8 óra
Dr. Raymond Moody, az Élet az élet után című könyv sikerszerzője, valamint Paul Perry, a New York Times bestsellerszerzője közel ötven évnyi túlvilági és halálközeli élményekkel kapcsolatos kutatást ötvözve bizonyítja a lélek és a halál utáni élet létezését új, úttörő könyvében. Miután közel öt évtizedet töltött a halálközeli élmények...
Előrendelhető
Várható megjelenés: 2024.10.30.
Előrendelés
Bizonyíték: van élet az élet után - Megdöbbentő eredmények a túlvilági élet létezéséről öt évtizednyi halálközeliélmény-kutatás
Várható megjelenés: 2024.10.30.
Előrendelés

Bővebben...

Dr. Raymond Moody, az Élet az élet után című könyv sikerszerzője, valamint Paul Perry, a New York Times bestsellerszerzője közel ötven évnyi túlvilági és halálközeli élményekkel kapcsolatos kutatást ötvözve bizonyítja a lélek és a halál utáni élet létezését új, úttörő könyvében.

Miután közel öt évtizedet töltött a halálközeli élmények tanulmányozásával, Dr. Moody végre megkapta a választ az emberiség legégetőbb kérdésére: Mi történik velünk, ha meghalunk?

A kezedben tartott könyv az első erőfeszítés számos egymást átfedő bizonyítéksor egységes rendszerré alakítására, melynek célja az, hogy alátámassza a túlvilág valóságának objektív létezését. A kötet nagymértékben kibővíti a közös halálélmény fogalmát, bemutatja, hogy ezek az esetek mennyiféleképpen szolgálnak objektív bizonyítékul az agy és a test határain túli tudat létezésének, illetve megerősíti a lélekre és a szeretetteljes kapcsolatokra vonatkozó azon elképzelésünket, miszerint ezek a fizikai test elmúlását követően is léteznek.

Raymond A. Moody kibővített módszertana olyan jelentős új munkaterületeket vonultat fel a túlvilági léttel foglalkozó tanulmányok terén, mint a:

- a testen kívüli élmények modern dokumentálását,
- a halálközeli élmények által biztosított új képességeket,
- megmagyarázhatatlan gyógyulásokat,
- a spirituális eseményeket magukba foglaló prekognitív tapasztalások megfigyelését,
- beszámolók és átfogó elemzések rendkívül gazdag tárházát,
- azt a 7 okot, ami azt bizonyítja, hogy létezik túlvilág.

A Bizonyíték: van élet az élet után kötetében Moody és szerzőtársa, Paul Perry felfedi, hogy a tudat a test halála után is fennmarad. A mélyreható esettanulmányokat, a legújabb kutatásokat és a szakértőkkel készített, megvilágító erejű interjúkat felvonultató könyv mindent feltár: a gyakori paranormális jelenségeket, a közös halálélményeket, és még sok egyebet.

A szerzőkről

Dr. Raymond A. Moody
Dr. Raymond Moody a „halálközeli élmények” vezető szaktekintélye. Ő alkotta meg ezt a kifejezést, továbbá ő maga határozta meg ezt a jelenséget még a hetvenes évek végén. Az Élet az élet után című alapműve, amely több mint tizenhárom millió példányban kelt el világszerte, teljesen megváltoztatta a halálról és a haldoklásról való gondolkodásunkat. A New York Times a „halálközeli élmények atyjának” nevezte Dr. Moodyt.

Paul Perry
Paul Perry öt New York Times bestseller társszerzője, köztük a Raymond Moodyval jegyzett Fény a kapun túlé, a Dannion Brinkley-vel kiadott Megváltott a fényé, valamint a dr. Jeffrey Longgal közösen írt Evidence of the Afterlife-é [A halál utáni élet bizonyítéka]. Perry társszerzőként egy tucat könyvet jegyez a halálközeli tapasztalások témájában, közülük hatot Dr. Moodyval. Könyveit több mint harminc nyelven adták ki szerte a világon.

Adatok

Kötésmód: 
keménytábla
Oldalszám: 
285
Kiadás dátuma: 
2024

Kedvenc kategóriák

Cookies