Powered by Smartsupp

Jelenlegi hely

A szolgálólány - Az Ashton-ház
- 13%

A szolgálólány - Az Ashton-ház

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
320
Kiadás dátuma: 
2024
Olvasási idő:
7-8 óra
A látható sebek begyógyulnak, de a lelkünkön lévők talán soha. Emma, az első világháború következtében árván maradt fiatal lány képtelen egyedül megküzdeni az élet nehézségeivel. Szerencsére munkát és segítséget kap egyik ismerősétől. Egy London közeli kisváros nemesi családja alkalmazásába állhat mint szolgálólány. Emma egy kicsit sem lelkesedik...
Előrendelhető
Várható megjelenés: 2024.11.11.
Előrendelés
A szolgálólány - Az Ashton-ház
Várható megjelenés: 2024.11.11.
Előrendelés

Bővebben...

A látható sebek begyógyulnak, de a lelkünkön lévők talán soha.

Emma, az első világháború következtében árván maradt fiatal lány képtelen egyedül megküzdeni az élet nehézségeivel. Szerencsére munkát és segítséget kap egyik ismerősétől. Egy London közeli kisváros nemesi családja alkalmazásába állhat mint szolgálólány. Emma egy kicsit sem lelkesedik az új életéért, de muszáj beletanulnia, ha boldogulni akar. A szabadság és az önállóság iránti vágy viszont még most is élénken él benne.

Sir William hazatért a háborúból, de egy része örökre ott maradt. Gépiesen éli életét, megházasodott, az apja téglagyárát igazgatja, és közben igyekszik mindent úgy tenni, ahogyan azt mások elvárják tőle. Legbelül azonban másra vágyik.

Az új szolgálólány érkezése az egész család életét felbolygatja. Főleg Williamét. Hamar megtalálják a közös hangot, és így mindkettőjük sorsa új irányt vehet…

Képes a szerelem ledönteni a társasági és vagyoni korlátokat? Érezheti ugyanazt két ember, akik teljesen különböző életet élnek?

Baráth Viktória első történelmi-romantikus regénye a vágyódásról, a reményről és a tragikus sorsokról mesél, a tőle már megszokott, hamisítatlan stílusban.

Adatok

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
320
Kiadás dátuma: 
2024

A szerzőről

Baráth Viktória (Mezőtúr, 1989. december 19. –) magyar írónő.

Mezőtúron született, majd családjával együtt Túrkevén laktak. Ötéves korában költözött Budapestre, Kőbányára. Az általános iskolát ott végezte el, a gimnáziumot pedig Kispesten. A végzettsége vendéglátó-szakmenedzser. 4 évet élt Németországban, Hannoverben.

2012 óta ír, de kezdetben csak a saját szórakoztatására gyártotta a kéziratokat. Amikor végül kiadás mellett döntött, már egy trilógia, illetve 4 különálló történet lapult a gépén. Nem készült írónak, de végtelenül hálás, hogy rátalált a valódi hivatására. 2016-ban jelent meg az első könyve Első tánc címmel. Regénye az álmok valóra váltásáról, a leküzdendő akadályokról és a saját határaink átlépéséről szól. Egy történet szívvel-lélekkel. Az Első tánc sikerét követően, 2017-ben megjelent A főnök, mely izgalmakban, érzelmekben és erotikában gazdag történetben mutatja be az alvilág rideg valóságát. Harmadik regényével, az Egy év Rómábannal az olasz fővárosba kalauzol minket. A regényei az Álomgyár Kiadó gondozásában jelentek meg. Nemcsak íróként, hanem szerkesztőségi vezetőként is erősíti az Álomgyár Kiadó csapatát.

Kedvenc kategóriák

Cookies