Powered by Smartsupp

Jelenlegi hely

A Nyár Kardja - Magnus Chase és Asgard istenei 1. (puha)
- 9%

A Nyár Kardja - Magnus Chase és Asgard istenei 1. (puha)

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
496
Kiadás dátuma: 
2024
Olvasási idő:
12-13 óra
Percy után szabadon! Istenien jó új sorozat a világszerte rajongva szeretett Rick Riordantől! Magnus Chase már megjárta a poklot. Két évvel ezelőtt tanúja volt édesanyja halálának, aki utolsó leheletével azt parancsolta neki, hogy...
RAKTÁRON - Küldési idő: 4-5 nap

Bővebben...

Percy után szabadon! Istenien jó új sorozat a világszerte rajongva szeretett Rick Riordantől! Magnus Chase már megjárta a poklot. Két évvel ezelőtt tanúja volt édesanyja halálának, aki utolsó leheletével azt parancsolta neki, hogy meneküljön. Azóta a fiú Boston utcáin él, egyedül, és a túlélésért küzd. Menekül, de nem tudja, ki és mi elől. Egy nap felbukkan a nagybátyja, akit alig ismer, és akiről az édesanyja azt állította, hogy veszélyes alak. Randolph bácsi egy képtelen titkot oszt meg vele: Magnus egy skandináv isten fia! A viking mítoszok igazak, ráadásul Asgard istenei háborúra készülnek. Trollok, óriások és még náluk is félelmetesebb szörnyek gyülekeznek a Végítélet napjára. A Ragnarök megakadályozása érdekében Magnusnak tűvé kell tennie a kilenc világot egy évezredek óta elveszett fegyver után. Ha elbukja a küldetést, az beláthatatlan következményekkel járhat. Egy ponton azonban választania kell a saját biztonsága és több száz ártatlan ember élete között… Néha az új élet kezdetének egyetlen módja a halál… Vesd bele magad új istenek világába, és kalandozz te is Magnusszal! „Hadd jelentkezzek be a Hotel Valhallába! Ott akarok lakni!” – Cassandra Clare, A végzet ereklyéi c. könyvsorozat kirobbanóan sikeres szerzője

Adatok

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
496
Kiadás dátuma: 
2024

A szerzőről

Richard Russell „Rick” Riordan (San Antonio, Texas, 1964. június 5. –) amerikai regényíró, tanár. Legismertebb műve a Percy Jackson és az olimposziak című ifjúsági bestseller.

San Antonióban született 1964. június 5-én, ebben a városban élt gyermekkorában. 1986-ban végzett a University of Texas at Austin-ban, ahol angol nyelvet és történelmet tanult. San Francisco környéki és a San Antonio-beli általános iskolákban tanított angolt és történelmet, beleértve a görög mitológiát is. 2002-ben a Saint Mary’s Hall megtiszteltetésül neki adta az iskola első Mestertanár-díját.

Regényíróként rengeteg sikeres könyvsorozatot írt. A felnőtteknek szóló, többszörösen díjnyertes Tres Navarre című misztikus sorozat egy texasi magánnyomozó kalandjairól szól. Percy Jackson-sorozatának első része, A villámtolvaj 2005-ben felkerült a New York Times bestseller-listájára. 2010-ben elkészült a történet filmváltozata is a 20th Century Fox stúdió gondozásában. A sorozat második része, A szörnyek tengere 2007-ben elnyerte az Amerikai Könyvtárosok Szövetségétől a legjobb fiataloknak szóló olvasmánynak járó díjat. Mindkét műve Mark Twain-díjas is lett. A sorozat harmadik kötete, A titán átka helyezte a sorozatot a The New York Times bestseller-listájának élére. A negyedik kötet, a Csata a labirintusban, már az első megjelenési napján több mint egymillió példányban kelt el. Ezen kívül Riordan a szerzője a 39 kulcs-sorozat első részének, A csontlabirintusnak, amely szintén első volt a New York Times bestseller-listáján. A görög mitológiára építő Percy Jackson-sorozat sikere után írt egy másik trilógiát is, a Kane krónikák-at, amely az egyiptomi mitológiához kötődik.

Rick Riordan jelenleg Bostonban él feleségével és két fiával, Haleyvel és Patrickkal.

Kedvenc kategóriák

Cookies