Jelenlegi hely

Ököljog! 2 - Egy bűntárs vallomása

Ököljog! 2 - Egy bűntárs vallomása

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
284
Kiadás dátuma: 
2022
Olvasási idő:
7-8 óra
A következő történet főszereplőjével sok közös van a sorsunkban. Olyanok voltunk mi ketten, mint két párhuzamos életút, rengeteg azonos kapcsolódási ponttal, közös barátikörrel és azonos "foglalkozással". Én jóval hamarabb felhagytam az autólopásokkal, Feri barátom kitartóbb volt, aminek meg is lett az eredménye: a börtön. Beszélgetéseink alatt,...Bővebben >>
RAKTÁRON - Küldési idő: 4-5 nap
- 4%

Bővebben a könyvről

A következő történet főszereplőjével sok közös van a sorsunkban.

Olyanok voltunk mi ketten, mint két párhuzamos életút, rengeteg azonos kapcsolódási ponttal, közös barátikörrel és azonos "foglalkozással".
Én jóval hamarabb felhagytam az autólopásokkal, Feri barátom kitartóbb volt, aminek meg is lett az eredménye: a börtön.
Beszélgetéseink alatt, melyeket rögzítettem majd megírtam, többször vettem észre magamon, hogy szájtátva hallgatom a régi sztorikat, és magamatlátom az adott szituációkban.
A rendőrök elől menekülés, a körözés, a letartóztatások és a fogdán töltött idő engem is megérintett, hiszen ebben éltem. Ugyanúgy átéreztem a sikereiket, amikor egy akciót eredménnyel zártak, és a pénz a zsebekbe vándorolt.

Mint az Ököljog! első kötetében megszokhattátok, itt is lesz bőven izgalom, érzelem és egycsipetnyi humor.
Szerepelnek itt is korrupt rendőrök, áruló barátok, némi lövöldözés és elolvashatjátok, hogy került a 9 milliméteres Parabellum Ferencünk szájába.

Vigyázat, szókimondó szöveg!

Adatok

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
284
Kiadás dátuma: 
2022
Méret: 
20 x 14 cm

Kedvenc kategóriák

Cookies