Powered by Smartsupp

Jelenlegi hely

Rajz 10 lépésben - Emberek

Rajz 10 lépésben - Emberek

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
128
Kiadás dátuma: 
2024
Olvasási idő:
3-4 óra
Rajzolj arcokat és egész alakos képeket tíz egyszerű lépésben! A Rajz 10 lépésben kötetekben minden szárnyait bontogató illusztrátor, rajzoló és művész nagy kedvét leli majd, hiszen közérthetőek, és segítenek abban, hogy a rajzolás minél szórakoztatóbb elfoglaltság legyen. Mindenkit arra buzdítanak, hogy az alapok elsajátítása után magabiztosan...Bővebben >>
Előrendelhető
- 13%
Várható megjelenés: 2024.06.21.
Előrendelés
Rajz 10 lépésben - Emberek
Várható megjelenés: 2024.06.21.
Előrendelés

Bővebben...

Rajzolj arcokat és egész alakos képeket tíz egyszerű lépésben!

A Rajz 10 lépésben kötetekben minden szárnyait bontogató illusztrátor, rajzoló és művész nagy kedvét leli majd, hiszen közérthetőek, és segítenek abban, hogy a rajzolás minél szórakoztatóbb elfoglaltság legyen. Mindenkit arra buzdítanak, hogy az alapok elsajátítása után magabiztosan vágjanak bel az alkotás folyamtába.

A Rajz 10 lépésben – Emberek segítségével mindenki megtanulhatja, miként lehet egyszerű formákból és alakzatokból tíz lépésben élethű alakokat létrehozni. Tanuld meg, miként kell megrajzolni az arc és a test különböző részeit, majd merülj el az egyedi, lépésről lépésre készülő portrék megalkotásának izgalmában. A kötetben az emberábrázoláshoz szükséges felszerelésekkel és a színezés különböző módszereivel is megismerkedhetsz.

Adatok

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
128
Kiadás dátuma: 
2024

Kedvenc kategóriák

Cookies