Jelenlegi hely

Szafari az Ábránd lakótelepen - Zseblámpás-köynvek

Szafari az Ábránd lakótelepen - Zseblámpás-köynvek

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
240
Kiadás dátuma: 
2022
Olvasási idő:
5-6 óra
Balinak iskola után logopédushoz kéne mennie, de inkább elcsavarog a kiserdőbe. Döbbenetére az egyik bokor mögül megszólítja egy izgága gyűrűsfarkú maki, aki azt állítja, hogy o az állatok királya. Maki Zsiráffal és Tigrissel együtt szökött meg a tátikai szafariparkból, hogy az áldatlan lakáskörülményeik miatt panaszt tegyen a?városvezetésnél....Bővebben >>
RAKTÁRON - Küldési idő: 4-5 nap

Bővebben...

Balinak iskola után logopédushoz kéne mennie, de inkább elcsavarog a kiserdőbe. Döbbenetére az egyik bokor mögül megszólítja egy izgága gyűrűsfarkú maki, aki azt állítja, hogy o az állatok királya. Maki Zsiráffal és Tigrissel együtt szökött meg a tátikai szafariparkból, hogy az áldatlan lakáskörülményeik miatt panaszt tegyen a?városvezetésnél. Egyetlen problémájuk, hogy senki sem érti őket. Vagy talán Bali mégis? De ki fogja megérteni a?beszéd­hibás Balit? És ki segít nekik eljutni a szigorú, ám nem túl igazságos Főtanácsos elé?
Már tudsz olvasni? Mit gondolsz, el tudnál olvasni egyedül egy egész regényt? Próbáld meg! A Zseblámpás Könyvek egész biztosan neked valók! Nagy betűs, nem túl hosszú, izgalmas és vicces történetek várnak!
Készíts be a takaró alá egy zseblámpát, mert ezeket a?könyveket nem fogod tudni letenni!

Adatok

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
240
Kiadás dátuma: 
2022

Kedvenc kategóriák

Cookies