Powered by Smartsupp

Jelenlegi hely

Tisztességes ajánlat - A Bridgerton család 3.
- 9%

Tisztességes ajánlat - A Bridgerton család 3.

Kötésmód: 
Fűzve
Oldalszám: 
400 oldal
Kiadás dátuma: 
2024
Vajon a hölgy elfogadja, mielőtt éjfélt üt az óra? Sophie Beckett nem is álmodta volna, hogy bejuthat Lady Bridgerton álarcosbáljára, és ott a mesebeli herceg várja! Bár gróf leánya, Sophie-t gonosz nevelőanyja szolgálósorba...
RAKTÁRON - Küldési idő: 4-5 nap

Bővebben...

Vajon a hölgy elfogadja, mielőtt éjfélt üt az óra? Sophie Beckett nem is álmodta volna, hogy bejuthat Lady Bridgerton álarcosbáljára, és ott a mesebeli herceg várja! Bár gróf leánya, Sophie-t gonosz nevelőanyja szolgálósorba kényszerítette. De ezen a bálon a fess és elképesztően szép Benedict Bridgerton ölelésében keringőzve hercegnőnek érzi magát. Sajnos azonban a varázslatnak éjfélkor véget kell érnie.

Ki ez a páratlan hölgy? A varázslatos báli éjszaka óta Benedict Bridgerton másra sem tud gondolni, mint a ragyogó jelenségre, aki ezüstszín ruhában jelent meg a bálon, és aki miatt vakká vált más nők szépsége iránt... talán csak egy szép, és furcsán ismerős szobalány iránt érez vonzalmat, akit a legkínosabb helyzetből szabadít ki. Megfogadta, hogy megkeresi a titokzatos ezüstruhás hölgyet, de a szép és kedves szobalány közelségében ez a fogadalma gyengének bizonyult. Ha neki adja szívét, vajon eljátssza-e esélyét a mesébe illő szerelemre?
 

Adatok

Kötésmód: 
Fűzve
Oldalszám: 
400 oldal
Kiadás dátuma: 
2024
Méret: 
20 x 12 cm

A szerzőről

Julia Quinn, eredeti nevén Julie Pottinger, 1970. január 12-én született az Egyesült Államokban. Amerikai bestselleríró, aki a történelmi romantikus irodalom terén ért el jelentős sikereket. Műveit 41 nyelvre lefordították, és 19 alkalommal szerepelt a The New York Times bestseller listáján. Legismertebb művei közé tartozik a Bridgerton sorozat, amelyet a Netflix is adaptált.

Julia Quinn gyermekkorában már szenvedélyesen érdeklődött az írás iránt. Már fiatalon imádta az olvasást és különösen a romantikus regényeket. A Harvardon Egyetemen művészettörténet szakon végzett. Egy időben még az orvosi egyetemre is bekerült, de végül a könyvek írása mellett döntött. Quinn magát feministának tartja, és hősnői is rendelkeznek olyan feminista tulajdonságokkal, amelyek nem feltétlenül felelnek meg az adott kor legelterjedtebb nézeteinek. Könyvei humorukról és éles, szellemes párbeszédekről ismertek.

Kedvenc kategóriák

Cookies