Powered by Smartsupp

Jelenlegi hely

Trapped - Beszorítva - A Vasdruida krónikái 5.

Trapped - Beszorítva - A Vasdruida krónikái 5.

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
308
Kiadás dátuma: 
2020
Olvasási idő:
7-8 óra
Vajon túléli hősünk a 21. századot? Tizenkét év titkos kiképzés után Atticus O’Sullivan végre készen áll rá, hogy földhöz kösse tanítványát, Granuaile-t, és ezzel megduplázza a druidák számát a világban. A szertartás estéjén azonban mindazok, akik addig halottnak hitték, váratlanul felfedezik, hogy életben van – és sokkal szívesebben látnák...Bővebben >>
RAKTÁRON - Küldési idő: 4-5 nap
- 9%

Bővebben...

Vajon túléli hősünk a 21. századot?
Tizenkét év titkos kiképzés után Atticus O’Sullivan végre készen áll rá, hogy földhöz kösse tanítványát, Granuaile-t, és ezzel megduplázza a druidák számát a világban. A szertartás estéjén azonban mindazok, akik addig halottnak hitték, váratlanul felfedezik, hogy életben van – és sokkal szívesebben látnák viszont a sírban.

Választás híján Atticus, hűséges ír farkaskutyája, Oberon és Granuaile az Olümposz-hegy lábához utazik, ahol a római istenség, Bacchus már sóvárogva vár az ígért bosszúra. Csakhogy kénytelen beállni a sorba egy ősi vámpír, egy csapat sötét elf és a bajkeverés ősi istene mögött – láthatólag mindegyiküknél egy dolog szerepel első helyen a tennivalók listáján: A DRUIDA MEGÖLÉSE.

Vesd bele magad, és élvezd a kalandokat!
„Ez a legjobb kötet a Hounded – Üldöztetve óta.”
– highlander, amazon.com

„Telis-tele csipkelődő jelenetekkel... bajtársias karakterek, dübörgő akció és egy olyan gazdag stílusú cselekmény, akár egy reneszánsz fesztivál; észbontóan szórakoztató történet.”
– The Plain Dealer

16 éves kortól ajánljuk!

Adatok

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
308
Kiadás dátuma: 
2020

Kedvenc kategóriák

Cookies