Jelenlegi hely

Tündérvölgy /Hangoskönyv

Tündérvölgy /Hangoskönyv

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
2
Kiadás dátuma: 
2018
Olvasási idő:
1 óra
"Vörösmarty Mihály elbeszélő költeményeinek burjánzó és kalandos mesevilága mellett filozófiai magasságokba emelkedő és mélységekbe alászálló látomásos rapszódiákban keresi a létezés értelmét. A hangoskönyv szerteágazó életművének legszebb és legigazabb alkotásait tartalmazza - közöttük olyan klasszikusokat, mint a Szózat vagy A...Bővebben >>
RAKTÁRON - Küldési idő: 4-5 nap

Bővebben...

"Vörösmarty Mihály elbeszélő költeményeinek burjánzó és kalandos mesevilága mellett filozófiai magasságokba emelkedő és mélységekbe alászálló látomásos rapszódiákban keresi a létezés értelmét. A hangoskönyv szerteágazó életművének legszebb és legigazabb alkotásait tartalmazza - közöttük olyan klasszikusokat, mint a Szózat vagy A Guttenberg-albumba. Különlegessége, hogy a Tündérvölgy című eposzi költeményről most először készült hangfelvétel - Hegedűs D. Géza ihletett előadásában.

(A költemények válogatásakor figyelemmel voltunk a NAT 2012-es változatának a szerzőkre vonatkozó tantervi követelményeire, forgalomban lévő szöveggyűjtemények szövegbázisára és a közép és emelt szintű érettségi vizsga lehetséges témaköreire, tételeire és az azokhoz tartozó feladatokra.
"

Adatok

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
2
Kiadás dátuma: 
2018

Kedvenc kategóriák

Cookies