Powered by Smartsupp

Jelenlegi hely

A vasárnap koldusai

A vasárnap koldusai

Kötésmód: 
keménytábla
Oldalszám: 
384
Kiadás dátuma: 
2023
Olvasási idő:
9-10 óra
Lehet-e újratanulni egy szerelmet? Justin egy idősek otthonában dolgozik segédápolónőként, és imádja hallgatni a lakók történeteit. Különösen mélyen kötődik a 93 éves Hélene-hez. Justine egy kék füzetbe kezdi írni...Bővebben >>
RAKTÁRON - Küldési idő: 4-5 nap
- 9%

Bővebben...

Lehet-e újratanulni egy szerelmet?

Justin egy idősek otthonában dolgozik segédápolónőként, és imádja hallgatni a lakók történeteit. Különösen mélyen kötődik a 93 éves Hélene-hez. Justine egy kék füzetbe kezdi írni Hélene és Lucien különleges szerelmének a történetét. Justine-nek meg kell küzdenie saját családja elhallgatott szörnyű titkával is.

Adatok

Kötésmód: 
keménytábla
Oldalszám: 
384
Kiadás dátuma: 
2023

A szerzőről

Valérie Perrin 1967-ben született, A vasárnap koldusai (Les oubliés du dimanche, 2015) az első regénye – amellyel berobbant a francia irodalmi életbe. 13 irodalmi díjat nyert el vele, köztük a legjobb első regénynek járó Chambéry-díjat, a Chronos-díjat és a francia könyvesek díját. Irodalmi munkássága előtt fotósként dolgozott, majd 2006-ban találkozott a világhírű filmrendezővel, Claude Lelouchsal, akivel azóta egy párt alkot, és nemcsak filmforgatásokon dolgozik fotósként, de egy ideje besegít a forgatókönyvírásba is.

Második könyvét, a Másodvirágzás (Changer l'eau des fleurs, 2018) című regényét 26 nyelvre fordították le, és csak Franciaországban több mint egymillió példányban kelt el. Harmadik regénye a Trió (Trois) címmel 2021-ben jelent meg.

Kedvenc kategóriák

Cookies